Monday, September 19, 2011

Premiere Screening Of 'The Kennedys' @ GSC Pavillion

Hi Korang,

Last week sempatlah aku pi tengok the premiere screening of The Kennedys ni kat GSC Pavillion. Di sebabkan premiere mini-series ni exclusive so tak ramai yang dapat invitation lah kan, hehehhe

special tiket, tengok siap ada logo History Channel lagi tau

'The Kennedys ini merupakan satu mini series epik sejarah presiden Amerika Syarikat iaitu Presiden Kennedy. Ditayangkan dalam 8 episod selama 1 jam dari 19th Sept hingga ke 22nd Sept, 9pm di  Astro History Channel 555.

Special guest okeh

Mari makan-makan

Dapat popcorn dan drinks lagi tau bila dalam panggung

Sebelum masuk panggung tu, ktorg di hidangkan dengan simple party cocktail. Apa lagi, makan lah kan. So sambil makan sambil borak2 kosong dengan Nuffies yang lelain tuh. Sempat jugak berkenalan dengan orang-orang beso Astro lah jugak kan.

Meh layan sinopsis citer nie dulu ek :



THE KENNEDYS, a major new four part series, uses public events as a background to tell the intimate story of this iconic family. It is about epic achievements and private failures, about loyalty and love, resentment and betrayal, about people imbued with great gifts and burdened by great flaws, about success of Biblical proportions and tragedy worthy of the Greeks.

Di antara dress yang dipakai Katie Holmes dalam The Kennedys ini

It is a story of family loyalty, of lives built on the deaths of siblings, and of sons bending to the will of their dominant father.


Disebabkan aku ni boleh lah dikatakan minat sejarah so sewajarnya aku tengok mini series ni kan. Lagi pulak bila lepas tengok premiere 2 episod yang pertama ni, terus aku teruja nak tau kesudahan 'The Kennedys' ni.

Special gift from History Channel

So korang yang kaki sejarah boleh lah menonton mini series drama 'The Kennedys' ni kan.


The Kennedys

19th September - 22nd September 2011

9pm

Astro History Channel 555

Jangan lupa tau...

3 comments :

KiD said...

wah wah wah... untung laaa citer sejarah..

hazman aka species1980 said...

sempoi gak kan.... next time arap2 diorang buat coverage pasal bukit kepong pulak kan...

hen party said...

Wow, the cons still don't get it. One week....40 years, and whatever mistakes he made, the man is dead. To keep using that like it's somehow a reflection on Democrats as a whole is beyond ridiculous and pathetic.