Tuesday, September 6, 2011

Cik Lily Putih Turns 33

Hi Korang,

Macam tak caya kan? Itulah realitinya. 


Dah 33 tahun aku hidup kat dunia nie. Dah macam2 pengalaman yang aku tempuhi. Baik suka, duka, ada duit, tak de duit, duit terlebih, bank cari suruh bayar hutang, muka masuk suratkhabar, gaduh dengan orang sana sini dan memacam lagi lah. Itu belum kira buatkan mak aku nangis, aku gaduh dengan ayah aku, pukul adik aku lagi kan.. Ishkk ganas sungguh bunyinya kan. Ternyata memang seronok. 

My Wish..

Hopefully berbahagia hendaknya dengan Mr Big yang tersayang walaupun lately ktorg suke nau gaduh2 manja kan. Rasanya aku dah ready kot untuk build up a family. Workwise, aku still cam catch-up lagi dalam bidang yang aku rasa mencabar nie kan. 


Duniawi dah ok kot but Ukrawi still struggle lagi untuk memperkemaskan lagi ibadah walaupun kekadang2 terbabas.

Korang, thks for all the wishes kat FB, Twitter, Email, SMS, yang call. Really appreciate that. Rasanya lebih 200 orang yang wish and number still increase lagi tau. Untung aku majoriti doakan aku cepat dapat anak tuh.. Suke sesangat.

Umur je dah 33 tahun tapi perangai, masyallah... Mr Big sampai tak sesebut nak cakap kan hehehe. Yang penting makan makin kuat okehhh...

Apa pun I love my life and people around me..

P/S : Mano lah Mr Big nak bawak aku pi makan malam nie ek.. Dia suruh pakai cecantik sket je tadi.. Ishkk musykil betul lah.


17 comments :

sW33tdARLiNG said...

happy burfday!!!~~~

Jard The Great said...

nak beromantik la tu kak. hehe

ella said...

happy bufday kak..
Semoga dirahmati Allah swt..

dhinai said...

Aku pun nak wish kat u orang berdua muga happy selalu...oh ye..lama tak nampak entry bab bab kereta ni,bila nak update.

Eyriqazz said...

heppi birthday ciklily...wahh...mesti pergi candlelight dinner malam ni...

mr.F said...

HB kak lily...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki :)

KiD said...

umnur dah 33 tahun yea.. woohhooo!! tahniah.. have a nice day all the day.. sebaya dengan fazley yaakob. LOL

tifa said...

hepi bufday...

sHiLaziZi said...

happy birthday CikLily!!

♥MAMASYAZA♥ said...

happy 33 birthday. semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, sihat selalu n happy selalu ngan Mr. big

sHiLaziZi said...

happy birthday CikLilyPutih..xsangka dah 33 rupanya..nampak maintain 20's je..

hazman aka species1980 said...

sure ada suprise baekkk punya la tue....

Siti Fatimah said...

Happy Birthday Ciklilyputih :D

Hazey said...

Happy belated birthday babe, semoga dirahmati allah swt hendaknya, cepat2 dapat baby naa..

madammondoq said...

yeay!! candle light dinner!!!

Anonymous said...

Wonderful wordpress weblog right here.. It is tough to locate top quality composing like yours as of late. I truly value folks like you! get treatment

Anonymous said...

Everything is quite open and quite clear explanation of problems. was truly info. Your internet site is extremely useful. Many thanks for sharing.