Monday, January 31, 2011

Sepanjang January 2011

Hi Korang,

Hari nie 31hb January 2011.Sekejap je rasanya. Pejam celik pejam celik dah sebulan kita di tahun 2011.


Macam-macam yang berlaku kat aku dalam bulan January nie. Di antaranya:-

Event
Aku berkesempatan untuk menonton Atilia & Adibah Noor dalam Acoustic Nite di KL Pac. Aku jugak dapat lepak2 bersama Liyana Jasmay di Maybeline SuperFilm Party. Satu lagi dapat join Maxis Om Nom Nom Race dengan The Meletops Punya team. Ala yang macam amazing race tu kan.

Premiere Screening
Ermm bulan nie aku dapat satu invitation je from Nuffnang untuk citer Season Of Witch. Ermm not bad jugak kan.

Outing
Aku hampir berjaya untuk menakluki Broga Hill tapi tak kesampaian disebabkan kurang stamina. Aku jugak berpeluang untuk chill out kat Taman Rekreasi Sg Tekala. Best betullah

Skills
Aku rasa bulan aku banyak mencuba skill2 memasak yang aku tak pernah cuba sebelum nie. Aku dah cuba masak makaroni &cheese, nasi lemak, kantonis yee mee. Yang best tu, aku sempat buat kek coklat 2 kali atas permintaan bebudak opis dan jugak hantar kat umah mak mertua aku. Cuma aku x sempat nak buat entry pun sebab leka bedal sampai tak pandang kiri kanan kan.



Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang. So thank you nuffnang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya.

Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan January nie.


Semoga February ni lebih bermakna untuk aku.

P/S : Entry nie dibuat untuk menaikkan lagi semangat aku untuk berblogging.

12 comments :

CouLeur de Chiqu3 said...

bestnye!! hukhukkk

Puan Isah said...

Alhamdulillah... mcm2 terjadi dalam 1 bulan Januari tu. Ciklily ni memang sibuk orang nya :)
Glad you are still so passionate about blogging!

Semoga February lebih bermakna lagi!

isabelle said...

kejayaan kau memasak sakan tu aku yakin sgt.sbb smpi x smpt amik gmbr. bila nak msk utk aku lak?

Liza said...

mmg cepat masa berlalu, tau2 dah masuk bulan baru....

katak_78 said...

salam perkenalan cik lily putih!!!slamat kawan ngan cik katak ayu ekk..haha

CikLilyPutih said...

@C de C
heheheh seronok tau rasanya

CikLilyPutih said...

@Pn Isah
itu busy memang busy but blogging tak boleh lupa tau

CikLilyPutih said...

@Belle,
aku boleh masak utk ko, kang ko gemuk balik kang cam ne. aku tak nak tanggungjawab tau..

CikLilyPutih said...

@liza
itulah sekejap je kan

CikLilyPutih said...

@katak78
comel giler nickname ek..btw salam perkenalan jugak

auctions said...

Great blog! I truly love how it’s easy on my eyes and the details are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made.Have a nice day!

Yuenny said...

yay SEMANGAT!! :D