Friday, January 14, 2011

1 Million Safety Manhours Celebration

Hi Korang,

Aku cuti hari ni sebab someone birthday. Thanks to him


Aku masih kat umah still tak kemana pun. Still bersantai sambil biarkan tv bukak, kipas jalan, mesin basuh tengah spin baju, dapur tengah berasap coz nak tengek lauk kan but sempat jugak update blog ek.


So semalam, ada 1 Million Safety Manhours Celebration kat site nie. Apa mende? Memanglah korang tak tau kan. Event nie adalah site aku berjaya siapkan keje2 sejuta jam tanpa sebarang kemalangan. Wah! bangga sekejap kan. La memang pun site aku nie very stric sket. Undang2 pasal safety memang ketat. Tak boleh salah even, sket2 saman. Banyak jugak saman yang keluar sampai boleh buat event nie kan.

Nah, korang layan gambo yg x seberapa nie

Bos aku yang suka sangat naik pentas. Tak panggil pun nak naik jugak.

Bebudak sub-con. Ingat minah kilang ke diorg nie, engineer okeh!

Makan time.

Posing time.


Thanks to our safety dept yang make it happen walaupun bersusah payah bebudak kat opis nie tolong design plaque, design baju, tolong gam2 voucher kan. Itu belom kira tolong distribute baju event lagi.


Semoga site aku nie berjaya capai target another 500k manhours selamat lagi ek, so boleh buat makan2 dan dan t-shirt event lagi.

P/S : Bos aku yang suggest gambo lompat nie tau.. tapi dia cakap 'Dont tell anyone, ok'..

6 comments :

isabelle said...

...and now u r telling us.
notty lily

h4ni3 said...

ingatkan bos punye besday, korang dpt coti
hehehe

Siti Hajar Masri said...

sportingnya bos..hehe~

ashikin said...

kat mana butang LIKE? aku nak tekan... huhuuuu

LiFe KaMi said...

tahniah..
2 bulan lepas kat company kami pun dpt juga..hehe

luvYOU said...

hahahha
comel jeh...
bkn ke its suppose to be secret..:D
huuu

blas kunjungggggg....lagi..:)