Thursday, January 20, 2011

Tengok apa tuh

Hi Korang,

Hari nie hari cuti yeah but ktorg kat site nie kena keje.. huhuhuhu.. nak nangis rasanya lah tapi ok jugak sebab banyak jugak keje2 pending dapat settle kan.

Tapi selain daripada buat keje, banyak jugaklah dapat buat aktiviti2 lain. Di antaranya ialah:-


Mengecheck facebook sambil mendelete profile photo



Sanggup  mencangkung sambil update facebook


Nie plak, berduet check status facebook.


Aku rasa bilik aku nie dah macam cybercafe. Sekejap2 orang nie sekejap2 orang itu. Actualy banyak jugaklah aku amik gambo but ini di antaranya. Tengoklah betapa kemaruknya diorg nie dengan facebook kan.  Apa-apa pun keje still jalan okeh.

Anyway, selamat berehat ye kengkawan..

2 comments:

isabelle said...

bersungguh2 betul masing2 haaa...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails