Tuesday, January 18, 2011

Cerita Pasal Mayat

Hi Korang,

Semalam aku duk tengok berita TV3, banyak betul cerita2 pasal mayat nie lah. Yang kena tu semua remaja muda2, wanita, anak dara dan memacam lagi lah.

Salah satunya nie;-

Remaja 15 tahun


Wanita 34 Tahun


Pelajar 21 tahun


Ishk sekarang aku seram plak nak berjalan / drive sengsorang, lebih-lebih lagi pergi-balik keje kan. Dahlah aku selalu lambat balik. Eventho umah aku ni berguard 24 jam bagai but parking lot kat umah tu sunyi je bila lepas maghrib. Nak2 plak tempat aku nie ramai nau orang middle east, student international college ermm memacam lagi lah.

Ermm seramm..




Source : BeritaHarian & Google

16 comments :

Matjoe said...

uishh, gilo btul

Mummy Zara Sofea said...

betull..
mcm2 kes skrg nie..

hazman aka species1980 said...

kalau kerap sangat baca berita cenggitu memang boleh pengaruh fikiran kita.... tapi think positive la kan.... tak pun cik lily kena upah escort 24jam laa... ;-p

MaryaYusof said...

memangla...skrg bunuh org mcm bunuh ayam je...kdg2 duduk dekat rumah sendiri pun rs xselamat...huhuhuuuu

h4ni3 said...

take care dear!

isabelle said...

ha..mula la dia nak berimaginasi bagai tu!!!

Matjoe said...

lupa lak clp,

sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
25th Jan 2011. aku ada sharekan cara utk 'like'di blog aku: Cara Like Gambar Facebook
Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

thanks

CikLilyPutih said...

@matjoe
itulah kan.. seram..

CikLilyPutih said...

@Mummy Zara
itulah keje dah jauh kan

CikLilyPutih said...

@hazman
escort? abis mr big tu nak campak mane ek

CikLilyPutih said...

@maryayusof
even umah ada guard pun still berjaga2 gak

CikLilyPutih said...

@hanie
u too so sesama lah menjaga diri memasing kan

CikLilyPutih said...

@belle
aku nie selalu nau blk memlm kan, itu yang seram je tengkok nie kan

CouLeur de Chiqu3 said...

takuoottt laa skng ni..bnyk bende yg x disangka :(

Liza said...

skrg nie mmg menakutkan, liza pun kalau bejalan mmg tgk kiri kanan jer

Anonymous said...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!