Sunday, January 23, 2011

Cikgu Shida Yang Glamour Tuh

Hi Korang,

Sambil tengok TV3 cerekerama citer IQRA nie, sambil tu aku berblogwalking. Aku memang rajin lepak kat blog Cikgu Dahlia nie. Dia nie banyak story2 pasal apa2 yang berlaku skrg kat Malaysia nie. Yelah kan aku nie malas nak baca paper so kat blog dia nie aku dapat tau benda2 penting nie kan.

Korang ingat lagi tak dengan Cikgu Shida? La tak ingat. Nah check entry aku pasal dia nie.


Baca punya baca ada cerita pasal Cikgu Shida nie plak. Ala Cikgu Shida yang terrer buat miming tuh. Rupa-rupanya dia ada blog. Dulu blog dia nie diprivate kan, yelah ramai sangat yang buat propaganda pasal dia nie kan. So now dia dah open for public dah blog dia tu.

So sambil baca blog Cikgu Dahlia sambil lepak kat blog Cikgu Shida jugak. Rupanya Cikgu Dahlia dah buat review pasal blog Cikgu Shida. So now, aku dah tau lah kenapa Cikgu Shida suka buat benda2 miming nie kan.

By the way, Cikgu Shida dan glamour tau. Dia pernah jadi jemputan dalam rancangan DJ HotFm FBI tu, wah hebatkan. Dengar2 plak Dato Siti Nurhaliza pun berminat untuk menjemput Cikgu Shida nie dalam program temubual terbaru kelolaan Dato Siti Nurhaliza tau.

Apa-apa pun all the best untuk Cikgu Shida. Semoga more sukses in future. Now aku rasa, sesapa pun boleh jadi artis or celebriti kalau dia berbakat.

17 comments :

LadySiti said...

LS mmg suka banget nak tgk cikgu shidah nih...kelakau lah sesangat...

phreak-id said...

kalau aku pun jadi cikgu (sekolah rendah khasnya), aku pun nak berblogging kak. habis sekolah pkul 1pm, 2pm blogging sampai malam.

Terbaru > Kereta Kena Block Time Parking > Tahniah Zaquan Adha dan Ayu Raudhah > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

nurayunni said...

die mmg sempoi kan,,suke2...

akuzle said...

tuhlaa... biler ramei org dok kutuk2 CS neh, sy pon g laaa wat research siket2... and to my surpise, x sangka she's not an ordinary english teacher. dier sgt resourceful.. x silap guru media gaks n her video editing is so good... tp tuhlaa biler dier wat video yg mcm ala2 klaka tuh mcm pelik gaks... apakah tujuannyer... nnti kne bc n3 awk yg berkaitan tuh...eheheheh

hazman aka species1980 said...

baru je bace kat blog DJ tue pasal cikgu shida nie... ada harapan nak ada follower yang ramai nanti.....

Myvitrd said...

memang terer dia buat miming..kami dekat opis mesti gelak kalau tengok dia nyanyi..hik2

isabelle said...

aku masih x terbayang kalo cikgu tu jadi cikgu aku atau cikgu anak aku

isabelle said...

aku masih x terbayang kalo cikgu tu jadi cikgu aku atau cikgu anak aku

luna Q jimat said...

hehe..ramai yang sokong cikgu shida tp sebenarnya ramai jugak yg x suke dia..
papepun dia ni mmg brani dan berkeyakinan sangat2..

CikLilyPutih said...

@LS
dia memang kelakar tapi berani kan

CikLilyPutih said...

@preak-id
ko tak yah jadi cikgu pun dah boleh berblogging siap malam tau

CikLilyPutih said...

@nurayuni
LIKE kat dia lah

CikLilyPutih said...

@akuzle
itulah lepas baca info tu barulah tau.

CikLilyPutih said...

@hazman
ye salah sorangnya aku lah kan

CikLilyPutih said...

@Myvitrd
itulah lah memang kelakar

CikLilyPutih said...

@isabelle
huahuahuhaua aku rasa lil adam pun pandai buat video editing tau

CikLilyPutih said...

@luna Q jimat
ermm orang biasalah tak boleh tgk orang lebih sket