Thursday, November 25, 2010

Cikgu Shida Buat Hal Lagi

Hi Korang,

Sambil tengok movie Toy Story 2 nie, aku layan lah youtube kejap.

Surfing punya surfing sambil layan video clip kelakar nie kan, aku terpandang video Cikgu Shida nie. Dulu dia pernah buat miming video clips lagu Stacy - Jahat. Memang menjadi lah dia buat. 2-3 kali aku ulang2 tengok balik.

Now, aku terjumpa lagi video clip Cikgu Shida yang terbaru. Kali nie dia miming lagu 'Kalau Berpacaran' tuh yang sekarang tengah hot kan.

Korang nak tengok gak,nak layan nie :-



Ya allah, tergelak2 aku bantai gelak. Cikgu Shida nie memang superb lah. Pandai betul dia buat editing video nie. Yang best siap tukar2 karektor lagi kan. Bagi aku dia memang creative lah. Aku suka watak pakwe yang pakai songkok tu. Kelakar.

Aku tau, ramai yang pertikaikan bakat dia nie. Tapi dia bukan buat benda2 yang senonoh kan.

Have fun guys!

21 comments :

sharaBUNGA said...

sporting giler teacher neyh :)

hamzah ian said...

mmg seronok.. jumpe kat facebook tadi.. hehe

Eyriqazz said...

dah layan dah,..gelak2 guling..alisya pun siap gelak sekali..

zaira said...

betul... dia buat benda baik tu buat orang happy tu pun masih ada yang nak membenci.

Nia said...

hehe,..layan jugak ke? tapi facebook dia dah tutup la,..aiseh..

isabelle said...

kalo i buat mcm dia, agak2 kena panggil dgn dekan/VC tak?

darkbatman said...

ko minat ker? aku? entah la weh. tgk pd gaya rs cam atitude sbagai cikgu mcm terjejas.. hehe

rATu kEBaYA said...

same n3lah... sy pun suka dgn dia... memang creative

anyss said...

Salam,

Biar je lah dia...selagi x murtad ;) Ramai jugak orang hepi nengok video dia tu

Meriahnya Aidiladha di Kelantan Edisi Dua

hazman aka species1980 said...

Yeap.... pendekatan die memang berbeza kan....

hazman aka species1980 said...

hurm... cara dia memang berbeza....

CikLilyPutih said...

@shara
memang talented kan

CikLilyPutih said...

@hamzah
ko pun kene praktik kan jugak tau

CikLilyPutih said...

@eyriqazz
la alisya pun suker jugak.. ishk kelakar kan

CikLilyPutih said...

@zaira
itulah. biarlah org yg bercakap tu kan..

CikLilyPutih said...

@Nia
FB dia ada org hack itu yg dia tutup tuh

CikLilyPutih said...

@Belle,
bukan setakat dekan, satu campus ko tu salute kat ko kan?

CikLilyPutih said...

@darkbatman
itulah. sebab dia pakai nama cikgu tu yg x best sket tuh

CikLilyPutih said...

@ratu kebaya
comel kan

CikLilyPutih said...

@anyss
itulah atleast ramai org release tension bila tgk video dia nie

CikLilyPutih said...

@hazman
berbeza but cute