Monday, November 22, 2010

Lepak Dengan BunkFace + Bloggers @ The Curve

Hi Korang,

Comel diorg nie tau!

Seronok dapat outing dengan bloggers semalam petang di The Curve. Di tambah lagi dengan Bunkface pun ada jugak. So double enjoy lah kan.

Tengoklah diorg nie kan

Cam ne boleh lepak2 dengan diorg nie semua? Tunggu entry akan datang okeh..

p/s : Pagi semalam aku pi world walking day kat Titiwangsa, ermm ternyata hampeh! Nanti aku citer gak lah.. Actually banyak benda gak aku nak citer kat korang nie.. Nanti lah ek

18 comments :

farhana said...

Uiiii, siap jumpa DJ2 Fly Fm..
Jeles!!!!!!
=P

hamzah ian said...

apesal aku takdeeeeeeeeeee!!!!!!!

Unknown said...

ku ada kat area curve semalam tapi tak pasan lak ada bloggers.
mamat bunkface ni pun ku ada nampak juga.

isabelle said...

ini sudah tidak aci.
jeles...jeles...
(aku ni asyik jeles dgn kau. kang muka baby jadi mcm kau..eheh)

Unknown said...

memang best kan semalam..seronok

hazman aka species1980 said...

hurm..... Julia Evans takde ke kat situ.... ?

- zuriey - said...

bestlah dapat jumpa bunkface..semalam g rumah kawen lah..hehe

Cik Lily Putih said...

@farhana
jgn jeles.... heheheh

Cik Lily Putih said...

@hamzah ian
ko busy kot semalam

Cik Lily Putih said...

@afzan
la ada kat the curve ? lain kali bukan mata tu besau2 ek

Cik Lily Putih said...

@Belle
ek klu muke anak ko cam aku, arh sudah mesti ko tak henti gelak2 punye lah kan

Cik Lily Putih said...

@ k ina
k ina untung, banyak menang hadiah tau...

Cik Lily Putih said...

@hazman
mane ada? diorg kn dah clash

Cik Lily Putih said...

@zuriey
ala jgn jeles tau..

azzey said...

CikLilyPutih: Bestnya dpt lepak dgn artis!

Sumijelly said...

arghhhhhhhh............tak aciiiiiiii

Sumijelly.com

Cik Lily Putih said...

@azzey
ala biasa2 je..

Cik Lily Putih said...

@sumijelly
apsal ko x datang ek?