Sunday, November 14, 2010

Live-Hadiah_Dinner.jpg

Live-Hadiah_Dinner.jpg
Originally uploaded by CikLilyPutih

Ini je hadiah lucky draw yg aku dapat masa dinner kat Hard Rock Hotel Penang ni. Ermm ok tak agak2 korang?

15 comments :

ShaZlan said...

aiseh...

oklah tu...
klau2 kau rase tak okeh,
meh pass kat aku sini mehh...
heheheheh ;P

Kancilbiru said...

arghhhh dengki nih....*sambil tarik rambut...hahaha...

Liza said...

nie lebih dari ok, best tu

Syigim said...

best gile!!! i lucky draw plg dasyat pun penah dpt kipas meja je hihihi..

ape hadiah lain ye?

dD Fabulous | sitekateki said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

CikLilyPutih said...

@Sha
ala ko jeles kan.. hehheh

CikLilyPutih said...

@Kancilbiru
hah tarik rambut tu sampai botak ek..

CikLilyPutih said...

@Liza
itulah rezeki malam tu

CikLilyPutih said...

@Syigim
kipas meja? klu yg tu kira no. 150 ke atas. Ada iphone4, tv LED 52 inch memacam lagi lah

CikLilyPutih said...

@DD
wowww jugak lah. tapi pendek je...

hazman aka species1980 said...

Whoaaa... gempak tue HADIAH LUCKY DRAW.... lepas nie boleh la buat review pasal barang tue....

isabelle said...

kalo ko kata x ok yg ni..sila la korbankan kpd aku sempena raya korban..hehe

Matjoe said...

wahh menang besar niiii/ jeles tak hingat

FatinSyahirah said...

kalau tak ok lagi, tak tau dah nak cakap ape. kita tukar thermos nak? hadiah lucky draw saya pernah dapat dulu. hikhik :P

ayu jamal said...

wow cik lily..bestnyer