Monday, November 15, 2010

Pelakon Baru Untuk Dottie Musim Terbaru

Hi Korang,

Kini aku persembahkan pelakon baru yang akan menggantikan Dottie untuk musim terbaru..

Jeng.. jeng..jeng..



Korang kenal tak, sape tu? Sapa lagi aku lah. Hah, apa macam? Sama cam dottie kan?

MrBig yang cakap aku cam Dottie, bila pakai constume nie. Ini semua gara-gara Annual Dinner company aku lah.. Memang nasib baik lah malam tu. Banyak gak menag hadiah.

Ok, nanti aku update lagi citer nie. Tunggu gambo dari official fotographer ktorang kat opis nie.

26 comments :

kechixx said...

comel:)

enyheartsdiamond said...

kak lily gorgeous in that dress <3

hamzah ian said...

speechless

intanurulfateha said...

gila ah kak
same !

nak sainnnnnnnnn :P

- zuriey - said...

feewit..sekali tgk memang cam dotti

isabelle said...

pelakon asal dottie mesti dah cuak2 tgk dah ada pengganti...hehe. cool, babe

Fid said...

menang hadiah??jeng jeng jeng......hulur le satu dua hahahaha

Anonymous said...

fuh! malatops la lily

e.l.i.s.s.m.i.e said...

abes laa dottie tak leh cr makan :)

selamat hr raya :)

h4ni3 said...

betul aaa
skali tgk, mmg mcm dottie!
hehehe

Yutaka Mushimura said...

woohaaa...sejibik Doootttiieeee....

vote for Cik Lily!!

ManjaIxora said...

wah.. mmg stylo lor.. hohoho

cutelah kak lily.. dapat hadiah apa kak?.. mesti bestkan.. hohoho

CikLilyPutih said...

@kechik
heheheh TQ

CikLilyPutih said...

@eny
segan tau nak pakai hari tuh

CikLilyPutih said...

@hamzah
spechless? itulah itu baru sket je

CikLilyPutih said...

@intan
memang tgh giler2 time nie

CikLilyPutih said...

@zuriey
malu arghhh

CikLilyPutih said...

@belle
sepanjang mlm aku fikir nak letak ke tak gambo nie, takut dottie cuak plak kan

CikLilyPutih said...

@K fid
hadiahnya tak leh bahagi dua lah.. susah nanti heheheh

CikLilyPutih said...

@makdara
masa nie malu2 kucing tau

CikLilyPutih said...

@elismie
ala ganti dottie bile time dia demam je hauhauhauahuahau

CikLilyPutih said...

@Yutaka
setakat hari nie dah 20 org panggil aku dottie kat opis nie

CikLilyPutih said...

@manjaIxora
ala dpt voucher pullman hotel je.. dgn jusco voucher

Fid said...

tunjuk gambar ni kat akif dia kata
ini macam aunty yg kita main main kat taman tasik tu kan???tapi kenapa macam ada dalam TV?hahahahahahahahhahahahahahahah

Nur Areefah said...

cute sungguh xD

latest entry : mimpi basah

ayu jamal said...

yang penting cool kan..