Saturday, November 27, 2010

B'day Supper @Concorde Hotel,KL

Hi Korang,

Pepagi nie terajin sket nak update blog plak. Bukan apa, aku x pegi keje ari nie coz sebab balik lambat sangat. Kul 3.00 pagi baru sampai umah.


Semalam lepas abis tengok Peter Pan The Musical kat Sunway Lagoon (nanti aku citer lagi tau, best ooo), aku terus ke KL. Mr Big ajak pi makan sekali. Aku ingatkan birthday dinner dah abis rupa2nya belum start lagi. Diorg ajak pi makan kat Concorde Hotel.Buffet for Supper.

Band In The House. Sedap ooo suara diorg nie.

Kononnya Glen Fredly lah sebelah aku nie kan. Ishk.. perasan

Mama yang kononnya baru pas pantang. Maklumlah Siti lahir 7.22pm kot.

Not bad jugak, makanannya ada steamboat lagi. Tapi aku terlupa nak amik gambo kat buffet area sebab dek penat nau drive tadi kan. Sampai2 terus makan. Semua bedal. Sambil makan sambil borak2. Not bad this place, Ramai jugak orang yang lapo dah malam2 cam nie kan. Di tambah lagi dengan hujan plak tu. So sedaplah aku menghirup kuah steamboat tu kan.


Tengah lepak2, datang plak in house band diorg nie kat meja. Rupanya untuk nyanyikan b'day song untuk si b'day girl. Jeng jeng jeng, b'day cake pun menyusul. Teperanjat gak lah si siti kan. Then, the band hiburkan ktorg dengan some of indonesian songs. Sedap2 jugak suara diorg nie.


Apa lagi, pas tu sambung makan lagi bedal b'day cake plak. Sedap cheesecake nie. Sedap lah. Sampai x boleh digambarkan.


Around 2.00am cam tu, ktorg kuar dari sini. Tapi sebelum tu sempat jugak check it out live band kat hotel lobby. Best2 jugak lagu yang diorg nyanyi. Tak ketinggalan jugak, ramai yang mabuk2 kat situ. Obviously malay. Agaknya nak release tension kot.

KLCC @2.00am. Cantik kan.

So that's it. Small celebration for the love one.

7 comments :

UnicBoyz said...

bestnyer....

isabelle said...

woh..mlm2 mkn stimbot mcm best jer...
nak nak kalo kat luar tu hujan kesejukan.

Sumijelly said...

wah..bestnya....

http://sumijelly.com

Anonymous said...

nice post. thanks.

hazman aka species1980 said...

whoaa.... ada in band lagi.... sure feeling time tue....

kak ina kl (1) said...

nampak sedap ek makanan kat situ..dpt gi tgk peterpan ros bagi tiket ker?

Nia said...

teringin gak nak pegi jalan2 waktu malam kat KLCC mcm tu,..tapi cik abg saya kata, malam dia nak tido..huhu..tak romantik nih.