Friday, November 26, 2010

Untuk Yang Tersayang

Hi Korang,

Nie sambungan citer semalam. Actually aku pi Starbucks tu pun ada sebab jugak. Selain nak minum Hazelnut Hot Chocolate aku jugak beli nie




Untuk someone tersayang. Eh, Bukan MrBig sorang je la. Ada ramai lagi jugak yang aku sayang tapi mrBig no satu lah kan.


Actually untuk sister in law aku.

Dengan ucapan :


Happy Birthday to Cik Siti Radz May all you wishes come true. Ktorg mendoakan yang terbaik untuk awak je tau.. We love u..

Sorry tak dapat join birthday dinner malam nie coz ada keje sket nak kena settle. Please redeem your gift kat Along ek.



p/s: Keje sket? Ada kene review 'Peter Pan The Musical' lah.

14 comments :

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak masuk starbuck. masuk dulu pun orang belanja..hehehehe

daydeck86 said...

sorry tak dapat teman meriview la
rugi rasanya

isabelle said...

mengapa lah yg pakai spender tu kau tempek lily oiii?

hazman aka species1980 said...

selamat hari lahir....

transformed housewife said...

cute jer gambar utk wish happy birthday tu.

nurayunni said...

comey2...

Sharinginfoz said...

happy birthday to SIL

CikLilyPutih said...

@elis
lama lama x masuk, kat shah alam melambak kan

CikLilyPutih said...

@daydeck
ala x per. lain kali klu ada lagi aku ajak ko tau

CikLilyPutih said...

@belle
aku kemaruk tgk simpsom skrg nie lah

CikLilyPutih said...

@hazman
nanti aku ckp kat dia ek

CikLilyPutih said...

@transformed h'wife
memang purposelly letak gambo tu

CikLilyPutih said...

@nurayunni
yg mane satu comel. b'day girl ke yg wish hepi b;day tuh

enyheartsdiamond said...

selamat hari jadi kepada beliau :)