Wednesday, November 3, 2010

“My Magical Journey”

Hi Korang,

Mengembara ke sesuatu tempat yang tak terfikir langsung dalam kepala otak aku nie mesti akan mengasyikkan.


Lebih-lebih lagi, beruntungnya aku kalau dapat masuk ke dunia Narnia. La korang tak tau ke Narnia tu sape? Ermm please google kat internet dan pastinya korang kan jumpa. La tak kenal Narnia lagi? Meh sini aku tunjukkan kat korang.

Apa macam? Ermm its actually  adventure movie yang akan ditayangkan Disember nanti.


So kalau aku dapat explore dalam dunia Narnia nie ek, ermmm......

Haruslah aku nak rasa cam ne agaknya dapat ada kat dalam kapal yang besar tu ek?. Memang besar giler ko..


Besar kapal adventure tu, segala jenis benda kapal tu boleh bawak. Hah nie sebelum belayar memang nampak cam comot sket.

Apalagi, dah duduk dalam kapal tu, kenalah rajin tolong2 apa yang patut di buatkan dalam kapal tu kan. Konon-konon jadi ship crew lah. Buat segala benda. Experience tu kan.


Bila dah tolong2 each other, haruslah aku dapat pujian dari Prince Caspian kan.


Terus rasa bangga sekejap lah. Tu yang duk kat anjung kapal sambil melayang perasaan kan.


Wah rasa bertambah bangga lagi, bila dengan tetiba aku muncul sebagai pekerja terbaik kat kapal tuh. Tak caya? Tengok poster kat atas tu. Itu kan muke aku , betul tak?

Korang jangan percaya, sepatah haram apa yang aku tulis kat atas tadi tu. Nie bukan apa, sesaja nak join contest anjuran Nuffnang nie. Untung2 dapat tiket 3D free untuk film Narnia yang terbaru nie.

Eh, cepatlah korang join gak, banyak hadiah best tau.
 

So, what exactly is up for grabs? The most creative blog posts will win:

Grand Prize x 1: 1 Brand New Sony Ericsson Xperia™ X10 worth RM1,999

Top 20 : 2 GSC 3-D Premiere Movie Passes to The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader (8 December 2010 starts at 8.45 pm)

Consolation Prize x 90: 2 GSC Premiere Movie Passes to The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Trader (8 December 2010 starts at 9.30 pm )

The Blog & Win contest is exclusive to Nuffnangers but if you are keen to win more Sony Ericsson mobile phones & Movie passes, just participate in the GSC-EON Bank Credit Card contests such as Capture & Win, Share & Win and Spot & Win contest for The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. You can check all this out in their minisite at www.gsc-eonbankcard.com or Facebook Fan Page: “The Ultimate Movie Card”

7 comments :

sayang said...

wahhh cam cool je. nak join gak la !

alinac lover said...

gud luck ek..hehe~

Matjoe said...

singgah sini. haha sok wa cuti

isabelle said...

sib baik muka singa aslan tu x tukar jadi muka u.hehehe.peace!

Nana Eddy said...

all the best!

- zuriey - said...

goodluck kak..comelnye pic dia

SpaQue said...

join gak las2 minit..huhu..xtau la smpt ke x