Tuesday, November 23, 2010

Nestle World Walking Day 2010

Hi Korang,


Pagi ahad lepas, aku paksa jugak mr Big pi Nestle World Walking Day 2010 kat Tasik Titiwangsa nie before ktorg pi TM Everyone Connects B'day Bash kan. Awal jugak ktorg bangun dalam kul 5.30am cam tu lah.


Memandangkan dekat dengan umah MIL aku, so ktorg sampai kat situ dalam 6.35am cam tu lah. Rupa-rupanya dah penuh parking kat situ. So kenalah cari untuk selit2 kereta aku nie kan. So nasib baik dapat parking yang betul2 dekat dengan tempat register tu.

Beratur tau aku, ikut peraturan

Ermm dah dekat dah, tengok2 ramai yang potong que

Beratur memang panjang but moving, so tak perlah. But by the time aku rasa a few langkah nak sampai registration counter tu, diorg boleh announce yang registration dah penuh 2000 orang. So secara automaticnya, aku tak dapatlah t-shirt hijau yang cantik tu kan.

Lautan Manusia kat belakang aku tuh. Selori free gift tau dah siap menunggu.


So dengan rasa hampanya, ktorg pun blah dari situ trus pi tempat lain.Tapi sempatlah bergambo jugak kan untuk hilangkan rasa sedih tu.

Bagi menghilangkan rasa sedih aku nie, mr Big ajak pi b'fast tempat sedap kat area Kg Baru nie. Nah korang layan gegambo nie.

Nasi lemak untuk di bawak balik umah

English B'fast, sedap tapi aku boleh terlupa nama plak.

B'fast jugak nie, dalam roti nie ada sausage + cheese. Mengancam kan.

Apa macam, sedap kan? Hilang jugaklah rasa sedih aku nie..



18 comments :

dayah aziz said...

syes...memang mengancam for bekpes..;))

azzey said...

CikLilyPutih: English breakfast tu sedap tu!

p/s: slm terjah dr blog Sharinginfoz!

Sumijelly said...

wei.... cam sedap ko makanan tu...
sok2 leh ajak aku ..kita g makan kat situ..
bila?? entah...hahaha

Sumijelly.com

Sharinginfoz said...

memang seronok betul ya, hmmmmm rugi tak pi....

hamzah ian said...

tak jumpe darkbekmeng ke?

ManjaIxora said...

uiks.. sodapnyer bfast..

isabelle said...

yezza. rupa makanan tu memang cukup mengubat hati nan lara.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah lagi aku masuk acara berjalan ni :) tak per, lenkali kalo ada pergi cepat2 erk :)

hazman aka species1980 said...

alahai.... datang awal2 pun tak dapat baju gak yea...dan sesungguhnya makan memang bagus untuk ilangkan rasa sedih.... ekekekeke

sw33tdarling.com said...

fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hilang letih beratur yang sia2 tuuu sebab dapat makan sedap!!!

CikLilyPutih said...

@dayah aziz
itu baru 2 yg sedap, actually ada byk lagi tau..

CikLilyPutih said...

@azzey
jarang mkn english b'fast kan, sekali sekala cubalah kan

CikLilyPutih said...

@sharinginfoz
ermm best memang best tapi kena bangun awal tu yg x boleh tahan

CikLilyPutih said...

@hamzah
langsung x nampak pun bloggers

CikLilyPutih said...

@sumijelly
ala ko masak mesti lagi sedap kan..

CikLilyPutih said...

@belle
sedap belle baik ko ajak ayah lil adam pi makan...

CikLilyPutih said...

@hazman & manjaixora
memang superb dpt makan pepagi kan, dahlah tgh sedey time tu

darkbatman said...

apsal x nampak muke ciklily mase kat nestle 2?