Monday, January 24, 2011

Ladies Blogger Day Out for Maybeline SuperFilm Party @The Bee, Jaya One

Hi Korang,

Mesti korang ala-ala cemburu jugak kan walaupun korang cakap korang tak jeles sebenarnya bila aku dapat lepak2 dan borak2 dengan Liyana Jasmay dan jugak Blogger 1Juta tu kan. So ini ada sambungan lagi citer pasal event untuk ladies blogger nie tau.


Thanks to Nuffnang Gplusmy sebab sudi bagi invitation nie kat aku. Event ni especially for ladies. Sebab tu gambo2 semua bebudak pompuan je kan. Yelah, tak kan korang guys bloggers nak pakai mascara cam ktorg kan. So event ini berlangsung kat The Bee, Jaya One PJ. Ermm sesat2 jugak aku nak sampai ke sana akibat terconfius antara Jaya One dengan Jaya 33. But at last sampai jugak.


Event ini merupakan pelancaran produk mascara Maybeline yang terbaru iaitu SUPERFILM. Pelancaran oleh Duta Maybeline iaitu tak lain tak bukan Liyana Jasmay yang comel tu lah. Dia bagi some speech sket pasal product nie Ermm senang nak pakai mascara nie, lagipun water base kan. So anything nanti aku boleh melaram dengan mascara nie. 

Kurus gile kan Liyana Jasmay. Suka dia lah...

Sedapkan.. Kenyang gile aku lah. Makan tak henti.

Di samping tu juga, ada few activities yang best untuk ktorg enjoy lah. Ktorg dapat bermekap, bermain dengan FB aplication dan jugak bercamwhore dengan props yang telah di sediakan. Disebabkan event tu time hi-tea, so dapatlah ktorg bedal pelbagai makanan yang sesedap. Acara kemuncak iaitu best posing. So one of lady blogger Ms Jard menang dapat tempat no. 2. So dapatlah dia barangan make up Maybeline 1 set tau. Jeles aku kejap.

Jangan jeles korang tau. Aku pun dah macam artis2 gak lah.


Nuffies Team

Macam time sekolah2 dulu kan..

Disebabkan event tu abis cepat, so ktorg nie malas nak balik. Apa lagi duk borak2, makan2, bercamwhore2 bagai dengan Nuffies Team dan jugak bloggers lelain. Tak ketinggalan jugak, aku sempat duk beborak2 dengan Blogger 1 Juta lah sapa lagi kalau bukan K Red. Ala gossip2 artis je..


So sebelum balik, ktorg di bekalkan dengan goodies bag dari Maybeline. Dapat jugak aku mascara yang gaya nie lah. Ermm yang best tu dapat tapau donuts diorg ni yang sedap bersama chocolate brownies dan jugak a lots of marshmallow. Dapat aku kumpul setupperware tau. Seronok..

Its fun lah dapat hang out dengan ladies blogger nie Ruby, Jard, KInaKL, Fara-Eng dan Zuriey.  Korang memang best2 lah..

p/s : Gigi aku dah start berdenyut dah akibat bedal marshmallow setupperware kat opis nie sengsorang..

33 comments :

Jard The Great said...

masa balik, die tak bg lagi mascara ke? aku dpt dua beg. hehehehe

Eyriqazz said...

asyik2 cik lily..hak3..gurauje...dushh..marah wife aku tak bawa dia ..dia memang peminat setia maybeline..dushh..ini event untuk blogger pompuan je la laling...pening eden nak menjawabnya...

CouLeur de Chiqu3 said...

alahaiii..bestnyeee... :)

suzzsuzie said...

bestnyer cik lily putih...mana gambar bulu mata melentik bagai pakai mascara tu

transformed housewife said...

wah bestnye Lily.

kak ina kl (1) said...

syiok lepas dan syok dapat bawa balik bekal..teruk kan perangai kita ni..kelakar bila di ingat balik.

SHIMA said...

wahh,bestnya cik lily...nmpak dh sama mcm artis gitu...comeii ar.

Sharinginfoz said...

ladies aja ke?

phreak-id said...

Uiks. siap leh tapau lagi. Giler best

Terbaru > Gadis-Gadis di Jabatan Ku. > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

- zuriey - said...

memang fun..2la akak banyak sgt makan marshmallow..

CikLilyPutih said...

@jard
wah smpi dua. jeles aku lah cam nie

CikLilyPutih said...

@eyriqazz
eh blogger glamer mesti selalu dpt jemputan kan huhuhuhuhuhu jgnlah ko percaya propaganda nie.. itu je belaka. ni event utk org pompuan lah

CikLilyPutih said...

@C de C
ala biasa2 je.. (malulah)

CikLilyPutih said...

@suzzsuzie
aduh gambo tu terlupa nak letak plak lah

CikLilyPutih said...

@transformed hsewife
ala biasa2 je..

CikLilyPutih said...

@k ina
yelah tetiba trus jadi malu lah

CikLilyPutih said...

@shima
ala mane ada.. hehehehe (dah terkoyak suar lah skrg nie)

CikLilyPutih said...

@sharinginfoz
yup. ladies je. ada ke org lelaki nak pakai mascara kan huahauhauhaa

CikLilyPutih said...

@preak
itulah segan giler bile ingat balik lah

CikLilyPutih said...

@zuriey
itulah dek terlampau suker sgt kan.. padan muke aku lah..

hazman aka species1980 said...

hurmm.... lepas nie nak buat blog dengan identiti pompuan laa... sure leh dpat invitation.... hik3x

Liza said...

sweet jer liyana nie kan, and lakonan pun makin improve

mie said...

wow!!
glamer tu...
eheheheee

h4ni3 said...

aku tergoda tengok makanan itu!!

CikLilyPutih said...

@hazman
eleh ko memang jeles kan...

CikLilyPutih said...

@liza
itu yg tersuka dgn dia tuh

CikLilyPutih said...

@hanie
itu lah..sedapkan..

Anonymous said...

What's up to every body, it's mу first pаy a quick vіsit of
thіs weblog; thіs webѕite includes rеmаrkable and gеnuinely eхcеllent information fοr ѵisitοrs.


My weblog: whitianga function venue

Anonymous said...

Prettу section of cοntеnt. Ӏ јust stumblеd upon your websіtе and
in acсession capital to аssert that I get in
fact enjoуed account yоuг blog postѕ.
Anу waу I will bе subscribіng
to your augmеnt аnd even I achіeνement уou accеss consіstently
fаst.

Heгe iѕ mу wеbsitе: twitting motels & vacation

Anonymous said...

Thank you for the good writеuρ. It in faсt wаs a amusеment account it.
Look advanced to more aԁded аgreeable fгom you!
By the wаy, how can we communicate?

Also visit my websіte :: Best destinations throughout The european countries pertaining to team Ski holidays

Anonymous said...

Thanκ уоu, Ι hаvе just been looking
for іnfo about thіѕ topіc fоr ages аnd youгs is
the greatеst I haѵе came upоn till
nοw. But, whаt cоncerning the bоttοm line?
Are you poѕitive in геgагds to the supρlу?



my website; Hotel Price tag Assessment

Anonymous said...

I'm curious to find out what blog system you are working with? I'm having some minor security problеms with my latest website anԁ I would lіke to find
somethіng more safe. Do yοu have any recommendations?


my page :: Discounted Motels Listing * Assess Accommodations Costs

Anonymous said...

Hey there! I've been following your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to say keep up the fantastic work!

my blog post - Some Unique Hotels Of The World