Sunday, January 16, 2011

30 Krew BPM Diperlukan

Hi Korang,

Sambil mengupdate blog pasal OmNomNom Race nie tadi, aku terpandang entry nie.




Rupa-rupanya diorg nie mencari 30 krew untuk Blog Pilihan Malaysia 2011. Ini syarat2nya

Tugas anda sebagai krew BPM:


 - Mempromosikan setiap kategori blogger yang bakal dibuat dalam blog anda dengan cara membuat entri supaya lebih ramai akan tahu nanti.
 - Boleh membuat entri tersebut tanpa perlu diberitahu.



Aku rasa aku boleh membuat tugas seperti di atas, so boleh lah join menjadi krew BPM. tapi ada syarat2 lain plak seperti:


- Blog mesti mempunyai follower seramai 200 dan ke atas - BOLEH KOT
- Anda rajin update blog - BOLEH JUGAK
- Anda sanggup membuat satu bloglist baru dalam blog anda yang akan diberitahu nanti - BOLEH JUGAK
 
 
Mintak2 dapatlah aku jadi one of the BPM 2011. Ermm hopefully...
 

4 comments :

Myvitrd said...

insyaallah boleh punya..semua cukup syarat tu.. good luck ye

Azman Roslan said...

terima kasih kerana join jadi krew.. sila buat blog list tu ye..

CikLilyPutih said...

@myvitrd
ermm memintaklah dpt ek

CikLilyPutih said...

@bro Azman
dah buat pun hehehhe TQVM ek