Wednesday, January 5, 2011

If I Were the Green Hornet

Hi Korang,


Kalau aku jadi one of the Green Hornet team member, aku bantu mereka dari segi IT.

Apsal plak IT ek, apa kena mengena kan?


Macam nie, aku yang akan jadi Technical Analysis. Ala yang buat research or search memana tempat yang memerlukan khidmat bakti diorg nie untuk menentang kejahatan. Keje aku cuma dekat HQ diorg je. Anything yang diorg nak tau or nak cari semua serah kat aku. Aku cuma duduk depan komputer dan hijack info from mana-mana source pasal penjahat2 yang diorg nak banteras nie. Aku boleh identified dari sekecil2 kuman sampai sebesar2 gergasi.

Selain daripada tu, aku juga akan cipta gadget2 terkini yang boleh diorg gunakan untuk memperhebatkan lagi kerja2 diorg. Eh, korang ingat keje2 merekacipta nie senang ke? Haruslah ada ilmu dan teknologi terkini. Selain dari bijak, cantik juga perlu tau. Mana tau kalau aku kena buat kerja undercover plak kan. Hehehe

Ermm kalaulah aku dapat jadi dream team diorg nie kan.... tepuk dahi sket, jangan nak berangan okeh. Buat je keje2 aku sekarang nie. Nak jadi Green Hornet team member plak, perasan kan.

Actually sebab nie lah.

70 lucky Nuffnangers and their guests will get the chance to catch Green Hornet 3 days before its official release courtesy of Sony Pictures Entertainment Malaysia!

Green Hornet


The 70 most creative blog posts will win a pair of invites to the preview screening of Green Hornet on 24 January. Psst… you’ll wanna impress us with your grand plans for fighting crime, because the best written blog post will also win a Sony Walkman worth RM 299!

More info, click link Nuffnang nie


Cepat buat tau!

20 comments :

Liza said...

bila event tgk wayang camnie, yg jeles, nak gi tapi anak takde org jaga....

isabelle said...

good luck, lily.
mesti kau dpt lah.
nnt leh buat review..

akmafaizal said...

Salam dan selamat berkenalan. saya rasa saya jumpa Cik Lily Putih ni semalam. dok seat depan saya masa tgk Season of the Witch..hehe

Good Luck utk ini. nnt boleh jumpa lagi..hehe :)

MazHaR!! said...

Senang nye keje..
dok depan PC je...
haha

BTW, Gud Luck ye...
kalau menang share la tiket tu ye..
Hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

WOOWW NAK TENGOK =)


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK#
# CARA HACK HTML KOD BLOG ORANG#
# KENNY ROGERS ROASTERS JAYA JUSCO MAHKOTA CHERAS#
# CARA BUAT AUTO HIDE MENU#
# QQ RINGS DONUT !#

ManjaIxora said...

gud luck.. hohoho..

smlm sy pki baju itam.. smlm kita mkn kat restoran sama.. sy pandang cik lily, cik lily pandang sy.. tp sy malu nak tegur.. huhuhu.. nak senyum pun mcm dah beku.. sbb nerbes, lgpun takut cik lily lupa muka sy.. ms kita jumpa 1st time tuh lama dah ms kat vaseline event.. tu yg takut nak tegur.. huhuhu

Anonymous said...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Lady of Leisure said...

huwaaa i tak pandai IT

Lily Riani said...

i pun ada contest, try ler yek, menang dpt buah epal :)

http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/2011/01/best-give-away-ever-and-ever-ever.html

CikLilyPutih said...

@Liza
yelah masa nie je nak enjoy sket

CikLilyPutih said...

@Belle
tak tentu lagi, skrg nie byk persaingan lah

CikLilyPutih said...

@akmafaizal
la ye ke, malunya kan.. dah lah kite duk belakang awk kan. bising plak tu kan

CikLilyPutih said...

@mazhar
senang kan, tak yah nak lari2

CikLilyPutih said...

@si lampu neon
hah baik buat entry cepat

CikLilyPutih said...

@ManjaIxora
ok lain kali kite tegur tau... hehhehe tapi citer tu cam ngantuk sket lah

CikLilyPutih said...

@LoL
ala kite punn x pandai gak but buat je sempoi2 kan

CikLilyPutih said...

@Lily
eh sama plak nama kite kan, ok nak join jugak yr contest lah

pago" said...

la. duk depan pc je. takde lawan2 ke.

Hanim Mahali said...

Gud Luck!

secantikmanis said...

GOODLUCK
HEHEHEHE

http://secantikmanis.blogspot.com/2011/01/if-i-were-green-hornet.html