Saturday, January 29, 2011

Dapat Email Dari PM

Hi Korang,

Weekend nie langsung tak de event okeh, aktivities pun bo liau..

Hehehehehhe seronoknya dapat rileks sepuasnya kat umah. Dapat bangun lambat, dapat tidur terbaring depan tv sampai petang.. ishkk seronoknya..

Tapi update facebook, tweeting, surfing on the net tetap tak tinggal. Penting tuh. Tengah syok2 baca email pasal masak2 nie,ternampak plak email nie.



Hehehehhe our PM Dato Seri Najib Tun Razak anta email gak tau. Ala wishing CNY kat aku. Efficient jugak administrator PM nie kan. Ada gak nak wish rakyat2 yang comel cam aku ni ek.

Anyway, TQ for the wishes PM.

By the way, jangan lupa our coffee date on 20th Feb ye PM... I Love U lah.

11 comments :

fid said...

ai pun dapat hahahhaah

Yiedpozi said...

Abang Yied, Dauspozi pun dapat gak... Huhu.. Tapi Yied tak dapat. Huhu

Jom join:

Contest Review Blog Yiedpozi.info
Segmen Jom Blogwalking Bersama Yiedpozi

P/s: TEMPAH HEADER HANYA RM5 DI SINI

Dilakochan said...

Hihi, kita pun dpt email dr PM tu!
Terkozut muncul nama Najib dan keluarga kat emailtu ;))

Yutaka Mushimura said...

loh..kenapa gua nan hado???

:)

haiqal said...

wahhh,bestnya even saya tak sambut CNY.hehehehe

- zuriey - said...

ada coffee date dgn PM tue..nak ikut boleh..hehe

CikLilyPutih said...

K fid,
eee dpt jugak ek.. hehehhe

CikLilyPutih said...

@yiedpozi
oh ye ke, ala mesti dpt nanti

CikLilyPutih said...

@Dilakochan
itulah memula baca pun cam tak caya lah

CikLilyPutih said...

@yutaka
ko bca blog PM tak.. itu sebab ko tak dapek hehehe

CikLilyPutih said...

@zuriey,
by invitation lah, cam ne nak ajak awak kan