Sunday, January 2, 2011

Aku Merayu... Tolonglah...

Hi Korang,

Di hari yang indah ini aku betul2 nak mintak tolong kat korang nie. Mintak tolong apa?

Tolong vote untuk entry lompat aku nie ek.


Tadi baru aku dapat tau yang aku adalah Top 50 dalam contest nie. Wah tak sangka jugak lah. Maklumlah gambo yang aku letak tu gambo lompat yang biasa2 je. Cuma gambo tu feel harmony sket sebab semua bangsa/race ada dalam gambo tu. Gambo tu di ambil masa company annual dinner kat Hard Rock Penang bulan nov tahun lepas kan.

Caranya, senang je..

Korang click vote je seberapa banyak yang korang suka kat website yang aku attach nie.



La tak jumpa kat mane nak vote, korang tengok kat bawah nie. Kat sinilah nanti korang kene tekan VOTE kat sebelah nama aku .


Hah, korang buat cam tu. Senang kan.

Aku ada 7 hari saja untuk meraih korang punya vote untuk masuk Top 20. Nampak macam mudah kan. But payah jugak. Gambo2 yang lelain tak kurang hebatlah. Pelbagai gaya yang superb2. Serun gak nie tapi tawakal jelah. Aku jarang masuk contest yang ada vote2 nie. Ini lah first time gamaknya.

Korang, tolong ek...


10 comments :

Nia said...

erm,..dah.
Cik Lily Putih punya psl,..mesti vote punya..hehe

transformed housewife said...

ok. boleh je nak tolong vote.

tifa said...

Kita pun dah tolong votekan. Goodluck.

kak ina kl (1) said...

good luck..akak dah vote yer.

hazman aka species1980 said...

jom vote cik lily ...ramai2

CikLilyPutih said...

@Nia
TQ TQ tau..

CikLilyPutih said...

@transformed hsewife
hah TQ bebanyak

CikLilyPutih said...

@Tifa
hehehhe tima kasih daun keladi tau

CikLilyPutih said...

@K ina
TQ jugak..

CikLilyPutih said...

@hazman
ko vote aku bebyk tau