Sunday, December 12, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Hi Korang,

Weekend nie dah penat berjalan seharian semalam, so aku duk umah je hari nie ( but ada pi jalan jugak tapi sekejap je) melayan internet jelah kan. So as usual, nampak blog2 yang menarik then aku singgah. So sampailah ke blog falihi nie, dia ada buat contest so apa lagi aku pun join lah.

Ermm senang je lah.. cam nie. Aku kena letak gambo melompat. Tak kiralah sorang ke duet ke, reramai ke kan. So aku letak gambo nie.


"LOMPAT SATU MALAYSIA"

Ermm hadiah2nya menarik okeh, I like Body Shop..


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

 
1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

 
1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00



Syarat2? Kacang je. Baca nie..

3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atau GROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja. - DONE

4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. DONE

5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan. DONE



 
6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali. DONE

7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...

So aku tag,



Ermm itu je, senang kan. Bebudak suke ambik gambo lompat2 nie kan.

8 comments :

mr.F said...

owh terhatu cik lily putih sudi join contest ni..tengs...=)

pic mmg superb! and wish u all the best!

eiela said...

Gud Luck untuk contest nih. Bestnya bodyshop..

Latest Entri :
Suara People Memang Gempak

isabelle said...

nanti aku melompat, kalo aku terberanak..siap kau, lily...
hahaha.
thanks for tagging. nanti aku godek2 cari gambar.

CikLilyPutih said...

@mr F
ala sesaje je gatal tangan nak menaip kan.. hehehhe TQ

CikLilyPutih said...

@eiela
ermm x nak join sekali lagi ke

CikLilyPutih said...

@Belle
ko jgnlag lompat, ko suruh je lil adam lompat utk ko ek... dah2 pi tido

Hazwan Hakim said...

cntik lompatan...gud luck ye

mr.F said...

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)