Monday, December 27, 2010

Welcome To Nuffnang G+ Club

Hi Korang,

aku baru je dapat email nie dari Nuffnang pasal nie.



Ermm haruslah suka kan.Pas nie lagi lah banyak event aku dapat pegi kan.

Anyway, korang dapat tak email cam aku nie ek?

13 comments :

Sumijelly said...

jeles...jeles..

asal aku tak dpt lagi??

bila derang hantar wei??

Sumijelly.com

isabelle said...

huwaaa..nuffnang tak sayang aku. xdpt pun!!!
*eleh.kalo dpt pun, mcm la aku leh pegi*

daydeck86 said...

aku tak dapat pun

Anonymous said...

dapat! minggu lepas..hehe

eyriqazz said...

x dptpun..huk3..nak jugak,nak jugak...

Lyna said...

Apakah bendanya ini cik lily?

Roket Kertaz said...

x dapat pun.. sbb x ada account pun ngan nufnang .. haha

ManjaIxora said...

eee, bestnyerr.. tahniah.. hohoho

- zuriey - said...

bila lah nak dapat g plus ni

Anonymous said...

wowo!! bestnye.. :)

cekodok said...

http://cekodokpunyer.blogspot.com/

phreak-id said...

tak dapat. grrrrr.takpela. lain kali apply lagi..

Bila nak upload gambar semalam ni?

Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010 > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

alinac lover said...

mestila xdpt email tu

sapa la saya kan
hehe