Friday, December 24, 2010

Azam tahun 2011

Hi Korang,

Aku nak join contest lagi. Ala time cuti2 nie tak de benda nak buat. So join lah contest dari MatJoe nie. Mamat nie aku kenal masa 1st time Nuffnang jemput aku pi Astro Bloggers Nite.



Ala contest dia senang je. Aku kena tulis apa azam aku untuk tahun depan. Tak kira lah merapu ke, betul2 ke, angan2 ke kan. So aku berangan berazam untuk

Nak main Buggy Bugee Jumping & WaterRafting


Idea nie datang masa aku seronok nau berswimming hari tu kan. Tengok gambo tu sambil duk rehat2 terapung2 kan terfikir. Disebabkan aku nie sukakan adventure, why not aku cuba sports nie plak kan. Yelah paintball dah, ATV dah, horse riding dah, berkayak dah, parasailing dah cuma 2 benda nie je belum kan.

So kalau nak buat buggy jumping nie aku nak try kat KL Tower je, dekat pun dekat harga pun not bad jugak kan. Kalau waterrafting kat Ipoh. Tak de lah mahal mana pun. But sekarang nie dah start simpan duit sket2 dah tau.

(Ilustrasi gambo nie tak berapa cantik sebab aku x pandai sangat buat editing nie, cilok 2 gambo tu from google)



‘contest ini dianjurkan oleh Matjoe dan turut ditaja oleh Eyriqazz (rm 50) Kak Ina KL (cookies rm50) dan AbangEnsem (6 ebook, rm120) dan Kak Yon (3xrm10 topup, rm30)'



So itu je kena tulis, senang bangat lah.

1) Tuliskan 1 enrty bertajuk ‘Azam tahun 2011’ boleh ceritakan apa yg hendak dicapai pada tahun 2011. Nak serious boleh, nak merapu pun boleh. Letakkan 1 gambar yg berkaitan dengan entry yang anda tulis.
DONE
2) Masukkan permalink entry ini di blog anda DONE
3) Masukkan ayat ‘contest ini dianjurkan oleh Matjoe dan turut ditaja oleh Eyriqazz (rm 50) Kak Ina KL (cookies rm50) dan AbangEnsem (6 ebook, rm120)' penghujung entry - DONE
4) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini - DONE




7 comments:

Matjoe said...

tq joint. aku pun nk merasa bungy jump. tp mcm takut gak, especially aku nyer badan ni agak kenaratan.

syarat semua lulus. thanks sertai kontest aku.

isabelle said...

hang nak buat bungee jumping ke buggy jumping wei?
kalo dari buggy (keta org golf) tu... kira adventerous gak tuh

h4ni3 said...

edvenceres betul la kau ni lily

CikLilyPutih said...

@matjoe
eh org berat pun boleh lah

CikLilyPutih said...

@Belle
ala salah eja... maluuuuuuuuu

CikLilyPutih said...

@hanie
ala cuba je.. suka2

Yutaka Mushimura said...

heheh..dah like cik lily...n also pollow u...kui3x...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails