Tuesday, December 7, 2010

Jom Join Bloglarian

Hi Korang,

Quick update.. ewah cam twitter plak tak lebih 160 karakter plak kan.




Tengah surfing2 sambil singgah blog kengkawan yang lain. Aku terpandang banner nie. So click punya click barulah tau apa. Actually bloglarian nie bagus sebab untuk tujuan promosikan blog korang.
Aku suka berblogwalking kerana (cewah skema ayat kan)aku suka baca2 citer2 orang lain pasal experience diorg so at least tambah ilmu sket kan. Itu je.

Kalau korang nak join jugak, check it out kat blog nie tau.
So cam biasa, aku nak tag :






So jom cepat join okeh!

9 comments :

BeaN MorENo said...

bagus ke menatang ni...haha ko dah try ke lily

isabelle said...

awat hang x tag aku yg tak cukup glamer lagi ni. lily?
iskk...
*ngengada*

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... baru la perasan aku kena tag....akan disebarkan info nie....

ARC™ said...

aku xsuke blogwalking...sbb org xbalas balik...tp aku suka komen balik org yg komen blog aku....senang nak jejak....shoutmix bersepah dgn mcm2 :P

CikLilyPutih said...

@Bean
aku dah cuba dah.not bad

CikLilyPutih said...

@belle,
ko dah glemer among student ko dah.. takper2 nanti aku tlg glamer kan ko lagi ek

CikLilyPutih said...

@hazman
hah buat jgn tak buat

CikLilyPutih said...

@Arc
shoutmix memang payah nak trace.

farra-eng said...

cik lily tq for the information