Wednesday, December 15, 2010

Jom Ke TM EVERYONE CONNECTS VIEWING PARTY

Hi Korang,
Aku nak ajak korang nie, pi mana? Ermm tengok bola lah kan. La korang tak minat ke? Ala bila korang dah sampai tempat tu nanti mesti korang terus terjatuh cinta lah dengan bola tau.


Actually bukan apa, sempena Musim bola ‘ Barclays Premiere League’ yang tengah super duper hot nie, TM Everyone Connects akan mengadakan Battle of the Champions LIVE Viewing Party tau.


Tak kan Malaysia lawan Vietnamkan, sudah tentukan Chelsea Vs Manchester United. Hahahahah mesti penyokong hardcore kedua2 team nie dah berbunga2 hati kan nak pegi.

Kat mana party nie? Kat sini…



Tarikh/Date : 19th December 2010 (Sunday)

Masa / Time : 12pm – 2 am

Venue : Padang Timur, Dataran Petaling Jaya


Eh ada satu lagi tau aku nak bagitau nie, kat LIVE Viewing Party tu nanti korang boleh dapat tengok series of viewing party nie kat banyak tempat tau bukan kat padang timur je kat tempat lain pun ada. La tak caya korang check out kat link nie

Hah, aku dah attach pun kat mane tpt nak tengok kan...


Hah, la korang click je link nie, senang kan..
http://www.tm.com.my/about-tm/PromotionsNHighlights/promo/Pages/viewingparty.aspx

Eh, ada lagi nie korang check it out lagi info kat bawah nie.


Kalau korang nak tau berita/gossip pasal Manchester United sebelum hari perlawanan tu, korang boleh click kat The Stadium @ EC website (http://everyoneconnects.net)


Ermm kalau korang tak puas hati dengan match hari tu nanti ke, nak komen goalkeeper MU or Chelsea hensem ke, korang boleh jugak chat kat Kopitiam @ EC website (http://everyoneconnects.net)


Eh, korang boleh dapat barangan esklusif TM Man Utd dan juga FAN ZONE seats masa match tu nanti bila korang sign up sebarang TM produk dan servis.


Masa event tu nanti, korang tekan ‘Like’ the EC FB page (http://www.facebook.com/#!/everyoneconnects) dan mesti korang dapat EC wristband kat TM Booth



TQ TM EveryoneConnects

Korang jom pi sekali ek? Tak kan aku dengan MrBig berdua je kan..Tak syok lah. Kalau reramai baru gempak!!

Nanti tweet tau..

Disclaimer: Ini adalah sponsored post.

11 comments :

sw33tdarling.com said...

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

enyheartsdiamond said...

eny will be in KL on that date! tak tahu nak tengok match tu kat mana lagi.. tapi, ini macam menarik! <3

Matjoe said...

ala, pokcik pegi bercuti la time tu. good event. kalau time bujang ni mmg best pegi

- zuriey - said...

cner nak dapat sponsored post..cam best je

isabelle said...

baik aku jgn pegi. takut terberanak kat situ.hehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... dasat laa... dapat advertorial tue.... ;-p

h4ni3 said...

hihi
sebbaik aku tak minat bola

hamzah ian said...

waaaahhhhh

cik helena said...

mahu mahu!!!

J.M.R said...

kena racun dh nih..harus pergi kot...

enyheartsdiamond said...

yey! cik hel dan jamar ada sekali :DDD