Thursday, December 30, 2010

Fiesta Proton 2010

Hi Korang,


Semalam sempat jugak aku pi Fiesta Proton kat Dataran Nilai ni. Eh korang ingat Nilai nie tak grand ke? Dah up to date tau sekarang nie. Memacam ada. U name it u got it okeh kecuali Starbuck je belum ada lagi.

Test tengok cun ke tak Inspira nie ek

Yang belakang tu sibuk betul lah.

Oklah event nie, ada satu hari je. Actually fiesta nie macam road tourlah. Singgah bandar2 untuk promote kereta2 proton kan. Sempat jugak aku interview one of the organizer event nie lah.

 
Ini waja tau, dia dah modified

Ala tak de apa yang menarik pun tapi aku sempat check it out Proton Inspira tu. Dari luar memang cantiklah cuma dalam tu agak serabut sket. Maybe banyak sangat panel kot. So far ok lah. Proton Saga yang FL edition tu cantik jugak lah.


Cantik kan green hornet nie

3 Model Kete... Huahuahauhauauha

Itu je, simple event.

5 comments :

Liza said...

happening giler the cars kan!

Encik Psychopath said...

hye korung jugak.

kereta ape warna itam oren tu..

Azuan said...

smart jugak bila dah modified ni..huhuu

Myvitrd said...

test jgn tak test.. bila mau angkat inspira tu kak.. hehehe

Anonymous said...

Kiểm tra video này … Điều này là buồn cười …….

http://www.youtube.com/watch?v=NTEfa_uU7b0&feature=channel_video_title



Menonton video ini … apa yang Anda pikir akan terjadi setelah ini.