Saturday, December 11, 2010

SEGMEN : SAYANG BLOGGERS!

Hi Korang,

Malam2 tak de benda nak buat nie, aku rajin lah jugak meronda2 kat blog orang lain kan. So aku terjumpa blog Cik Mas nie. Dia ada buat segmen pasal Sayang Bloggers. Ala bukan2 pun, dia suka suki je nak tambah kawan bloggers. 

So apa lagi aku pun nk join la jugak kan.


So kene jawab soalan plak, 'kenapa saya perlu join SEGMEN : SAYANG BLOGGERS'
Ala sesaje je aku nak tambah kenalan bloggers lagi. So kalau ada gathering2 boleh lah jumpa dan kenal2 kan itu je.

Korang2 nak join pun boleh tau, actually bagus benda2 cam nie. Boleh promote blog korang kan. Kalau nak join jugak,click kat blog Cik Mas nie.

7 comments :

daydeck86 said...

motif ko guna pic tu

Sharinginfoz said...

bagus kan boleh tambah kenalan

RM1,000 Setahun Blogging

hamzah ian said...

sayang sayang

sabree hussin said...

bagus2.. sayangi sesama blogger

CikLilyPutih said...

@daydeck
gambotu cantiklah.. aku suker..

CikLilyPutih said...

@sharinginfoz
betul lah. memang tambah kenalan

hen party said...

Hi, i'm unsure how adding blogger thing works, I will add you and see how it goes, thanks