Sunday, December 26, 2010

Jom Pi Big Gathering 2010

Hi Korang,

Saje nak heboh2 pasal nie. Actually aku dah perasan banner nie dah lama but x sempat nak buat entry lagi.

So here its


Apa macam korang pi tak? Aku pi tapi lambat sketlah. Maklumlah dari Melaka kan. Petang kot sampai. Jangan jem teruk dahlah kan. Letih aku nanti. Dah ye ye nak main2 trus duk tepi je nanti.

Details korang boleh check it out kat blog MelzRomeo nie. Dia memang suka buat gather2 nie. Dah few time aku join gather2 yang dia buat. Ramai jugak blogger2 glamour yang datang nanti. Sesapa yang datang tu nanti, mintak2 tegur aku maklumlah aku nie bukannya dapat cam muka orang pun. Dah tua lah kan. Power contact lens pun dah bertambah baru2 nie kan.

So see korang nanti...


6 comments :

Sharinginfoz said...

kepada yang pergi have fun dan jangan lupa share

transformed housewife said...

bila baca entry ni dah pkl 2.30 ptg. Dah terlambat dah.

isabelle said...

heheh.aku igt big gathering utk geng mrbig jer:P

CikLilyPutih said...

@sharinginfo
of course la, sharing kan caring

CikLilyPutih said...

@transformed hsewife
ala kite pun sampai lmbt gak

CikLilyPutih said...

@belle
ala ko nie.. cian mr big aku tau.. hehehhe