Friday, December 3, 2010

Premiere Screening of Narnia : The of Darth Voyage Of Dawn Treader

Hi Korang,


Aku dapat invitation untuk Premiere Screening The Chonicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader kat GSC Mid Valley, sebab menang tulis entry hari tuh. La sapa lagi bagi kan, Nuffnang lah. Walaupun tak dapat tiket wayang 3D but still tengok 2D pun best jugak citer nie.

"Lucy and Edmund are spending a dreary holiday with their cousin Eustace Clarence Scrubb, who is a rather dour and mean spirited little boy. They are unexpectedly drawn into Narnia when a painting of a ship on the wall of Lucy's room comes to life, and the three children fall into the ocean to be rescued by the Dawn Treader.


Once safely on board, Lucy and Edmund are greeted by their friend Caspian (now King Caspian) who has undertaken a quest to find the seven lost Lords of Narnia, as he had previously promised to Aslan. Lucy and Edmund are delighted to be back in Narnia, but Eustace is less than enthusiastic. Reepicheep is also on board, as he has vowed to find the seas of the "utter East".

They first make landfall at the Lone Islands, which is nominally Narnian territory, but has fallen into degeneracy--among other things, they participate in in the slave trade. Caspian, Lucy, Edmund, Eustace and Reepicheep are kidnapped by a slave trader to be sold. A man "buys" Caspian before they even make it to the slave market. He turns out to be the first lost lord, Lord Bern, and acknowledges Caspian as his King when Caspian reveals his identity. Before they leave the island, Caspian re-claims it for Narnia, overthrows the greedy governor, and replaces him with the Lord Bern, whom he creates Duke of the Lone Islands"



Penat dah aku tulis nie, opss copy paste kat internet jelah. Kesudahannya? Samaada diorg nie semua dah selamatkan Narnia atau tidak kan.Haruslah korang kena pi tengokkan. Bestlah citer nie.


Anyway, aku dapat jumpa Hazman, anak K Ina KL, Jejai &Wife, Chearmster, Ruby, Jenthi. Aku jeles dengan anakperak coz dia dapat tiket 3D. Nampak jugak darkbatman tapi tak jumpa pun dalam wayang. Seronok tengok wayang kali nie, sebab dapat duduk dengan Nuffies yang lain. Leher pun tak sakit coz dapat seat cantik.

Rating aku bagi 3.5/5. Ok gak tuh. Korang pi tengok tau. Musim cuti sekolah baik korang bawaklah anak2 pi tengok singa bercakap nie ek. Hehehehe..

5 comments :

hazman aka species1980 said...

hurmmm... dapat jumpa ko lagi kan... tapi aritu dlm kul 11 perut memulas... terus pegi toilet... maleh la pulak nak masuk balik... huhuhu....

Amirah Yusof said...

cam best jek..ermm

isabelle said...

alamak. 3.5 je ke?
aiseyy..terus aku garu-garu dan ragu-ragu nak bwk adam tengok

Sharinginfoz said...

memang movie screening mesti ada punya cikputih ni

Abdul Fatah DK said...

singgah seketika sambi blogwalking :)

3.5 tu buatkan rasa macam nak cancel pegi je :)

http://fatahhebat.blogspot.com