Wednesday, December 1, 2010

Opss Barangku Jatuh!

Hi Korang,

Ermm update sket je nie. Aku mc hari nie.


Ntah tup2 pagi tadi semua badan2 sakit plak. Di tambah lagi dengan sakit kepala lagi. Haruslah aku merehatkan diri kat umah.

Tapi aku buat apa je kat umah kan? So tak kan lah nak bantai turun je sepanjang hari. So lepas aku sms aka office aku yang aku MC, aku terus sambung tidur kejap. So dalam kul 10am cam tu aku dah terpacak kat depan clinic. Orang tak ramai so cepatlah aku jumpa doktor. Nothing serious cuma aku kurang rehat je sebab tu semua badan sakit tuh.

So on the way balik, singgah kejap bank untuk settlekan segala mak neka hutang2 yang melambak2 nie. Siap beli makan sekali coz malas nak masak.

Straight sampai umah je, trus kemas umah. Buat itu, buat ini. Yang best tu siap online lagi. So sempatlah kacau sumijelly,anakperak,elismie, ruby kat twitter. Dah siap kemas semua, sambung bertweet2 lagi.


Dengan dok leka tuh, tup tup aku baru perasan yang bantal yang aku jemur tadi kat balcony tadi dah jatuh bawah. Dengan sepantas kilat, aku sambar kunci umah trus je turun tangga ke bawah. Korang bayangkanlah tak sampai 2 minit aku dah ada kat bawah dari tingkat 9. Gila kan? Memang betul2 gila aku rasa. Lepas je aku amik bantal tu, aku tergelak sendiri, sebab aku berlari turun bawah tu dengan berkaki ayam.  Punyalah bengong je kan rasanya.

Itulah akibatnya bila duk leka sangat berinternet sambil bertweet2..

Korang jangan plak ikut perangai aku nie ek!

11 comments :

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ingat barang apa tadi :p siap kaki ayam tu tak tahan.ni sakit tak sakit ni :p

J.M.R said...

get well soon sis!

aZLiNa aZiZ said...

heheh. Kak, perkara macam ni selalu terjadi dalam situasi yang tak disangka2. Tak pe, boleh dimaapkan *tetiba. eheh ;p

Anonymous said...

I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

Anonymous said...

Superb blog post, I have book marked this internet site so ideally I’ll see much more on this subject in the foreseeable future!

sw33tdarling.com said...

suar jeans levi's laki aku pernah terjatuh, tersangkut plak kat ampaian umah bawah... terpaksa anak aku pi ketuk pintu umah jiran bawah suh dia tolong ambilkan... hehehehe

Anonymous said...

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

Anonymous said...

I really liked the article, and the very cool blog