Tuesday, December 28, 2010

Bloggers Big Gathering Di Times Square

Hi Korang,



Ermm, aku rasa dah ramai bloggers citer pasal  Big Gathering 2010. Bukan MrBig Gathering ye Belle. Seronok sesangat walaupun aku di antara yang sampai lambat kan. Eventho tak dapat join main bowling dan jugak main buat bulatan but still aku enjoy jugak.



Gathering yang Mel organize kali nie ramai sangat girls blogger yang comel2. Itu yang sampai Aus Zain terpesong iman dia kan, sebab tak tau nak pilih yang mana satu. Bloggers lelaki haruslah cuci mata kan bila jumpa awek2 cun, comel dan cute nie kan. Eh tak lupa jugak blogger otai cam Uncle Eyriqazz dan Bean pun mestilah ada kan.



So sesampai diorg ajak pi makan, terus ke food court tingkat 10. Aku pun 1st time jugak sampai atas nie. Susun meja pepanjang, then makan sepuas hati sambil borak. Lepas makan tu plak ada session bahan2 membahan orang kan. Ada group CEO, ada group tiket free, ada group newbie dan tak ketinggalan jugak group ktorg group mengacau orang. Hehehehhe.



Then si Mel, meeting sket untuk next gathering plak. Wah tema untuk next gather dah tau pun, tempat pun dah decide. Bagus diaorg nie. Cepat je plan benda2 yang menyeronokkan. Tak sabar plak rasanya nak tunggu next gathering lah.



Setiap event mestilah berakhir dengan jeng jeng jeng.. Ambik gambo reramai kan. Korang bayangkan boleh muat ambik gambo reramai tu kan. Kene adjust sana sini untuk dapatkan angle yang cun gitu. Dah salam2 sambil peluk cium sket, aku pun trus chow.


So ini je yang sempat aku capture sesapa yang dah buat entry pasal event nie.

Hazman
Shara
Che Arm
Bean Moreno
Eyriqazz
Daydeck
 
Itu yang sempat.

11 comments :

daydeck86 said...

GROUP MEMBAHAN DIIMAMKAN OLEH CLP
AHAHAHAHAHAAA

Roket Kertaz said...

bila buat nehh..?? /me xtaw pun... sampai ati x ajak... ;((

lina said...

lily next time nak join gak boleh ke ngeh..ngeh.

Anna Boleyn said...

hehe dapat gak jumpa cik lily tapi boley plak tak sempat nak bergambar. hadeyy..

sharaBUNGA said...

ehem sis, shara pon da wat. jom bace jom~

DanieL AdiE said...

hai..1st time here..
got ur link dr gathering kat times square...

cool blog cik lily...

daniel adie follow ya..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-join.html

AdeqSaniza said...

saye layak tk join ???
huhuhu .
((:

||| PöJìé PööH ||| said...

Lama xjumpa barula ketemu kann!
busy bebenor dia!

PojiePooh; Hanya Satu...

Anonymous said...

wah bestnya.. lain kali nak join gak la kalau ade

hazman aka species1980 said...

hurmmmm..... walaupun lewat tapi kehadiran tetap dihargai...cewah....

phreak-id said...

Eceh. padahal daydeck yang paling kuat bersuara kutuk org. lol

Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010