Thursday, December 16, 2010

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

Hi Korang,

Yeah, aku join giveway lagi...suker...


Atas pujukan eyriqazz aku joinlah giveaway nie. Eh, blogger kan, mestilah sokong bloggers yang lain. Lagi plak eyriqazz, bukan aku tak kenal pun kan dah terlebih kenal dah.

Tak caya, eyriqazz pujuk aku... nie tengok twitter aku nie.


Betul kan? Aku tak tipu. Atas pujukan yang tak berape nak mesra tu (eyriqazz jangan marah okeh, nanti hilang idea nak berblogging tau), aku pun joinlah. Sebab apa aku nak sesangat voucher nie ermm jeng jeng jeng...


Aku nak paksa mrBig test lens camera DSLR yang baru je dia beli hari tuh masa pi Penang. Sampai sekarang aku belum lagi dapat jadi model gambo waktu malam tau. Aku nak dia amik gambo lobster tu sedekat dan secantik yang boleh dan juga gambo view KL waktu malam dari Haven Restaurant nie. Yang penting dapat makan berdua2 dengan lilin2 yang wangi sambil menikmati view KL yang tercantik tu.

Hah, apa macam boleh ke jawapan aku nie. (doa bebanyak lah, Alisya mintak nama auntie tau nanti okeh... hehehehhe) 

Giveaway kali nie senang je tak yah nak fikir panjang nak join. Simple as that. La tak caya meh baca syarat2 kat bawah nie.


1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com" ( sertakan sebab kenapa anda mahukan voucher ini ) - DONE

2. Linkkan permalink entry ini dan link Haven Restaurant di entry anda - DONE

3. Tag 3 Orang rakan bloggers (nak tag lebih pun takpe)  - DONE


4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap! - DONE

Senang kan.

Eh nak bagi tau tarikh tutup giveaway nie ialah  31 December 2010. Hah apa lagi cepat2 korang join ek.

p/s : mintak2 ada 'ong' dalam giveaway eyriqazz nie. Aku nie susah nak menang giveaway cam nie. Wish me luck!!1

3 comments :

Eyriqazz said...

takde ong?thanks join..eh,bukan baru menang tiket ke dari feeqsays?wah2..ble la melancong ke Sabah/Sarawak next year...tahniah ya...

enyheartsdiamond said...

restoran ney dekat bukit ampang kan? best <3

ManjaIxora said...

wah... best best best..

gud luck ek.. leh dating berdua2-an.. hohoho