Sunday, December 5, 2010

“Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass “

Hi Korang,

Sambil-sambil tengok tv nie, sambil2 blogwalking. Tup-tup terperasan plak sumijelly & sekilass iaitu adiknya joint venture buat giveaway. So apa lagi join lah.


Ermm sebab apa aku DOMAIN nie ek?

Ermm aku perasan DOMAIN aku nie expired dalam bulan March 2011 kot, so tak payah aku kuar duit nak bayarkan. Maklumlah masa tu roadtax kete aku yang comel but degil tu mati kan. So banyak duit nak kuar bulan tu. So hopefully menanglah then boleh cover kan duit belanja aku. Lagipun banyak RM31.60 tau. (mintak2 la dapat ye)

So dengan nie, aku tag daydeck86, k ina kl dan Aus. Eyriqazz tak yah lah.. Dia dah power... hehehhe
La korang pun nak join jugak ke.. boleh.. Senang aja…
■Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass “ - DONE

■Jangan lupa letak BANNER dalam entry - DONE

■Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalu adah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat? - DONE

■Tag 3 orang jer - DONE
■Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib) - DONE

■Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

Ermm penat menaip tanpa mouse nie. Payah nak click2 lah. Memintaklah aku menang ek.. yeyeyeyeye

7 comments :

Sumijelly said...

pergh,....nak org sponsor aja yek domain..hahaha

ok..aku dh masukkan ko dlm list..

thanks sebab joitn yek lily...

noted!

Sumijelly.com

sw33tdarling.com said...

aiikk kalau domain aku pakai servis lain, layakke menang domain ni..? [poyo jer macam boleh menang]

gud luck cikLily

noorafzan said...

good luck yea..

CikLilyPutih said...

@sumi
mintak2 aku menang jugak. aku tak kira okeh

CikLilyPutih said...

@amy aka sweetdarling
ala ko join je, mana tau hadiah boleh tukar dgn bende lain kan

CikLilyPutih said...

@afzan
awak x join ke? join lah

Serli Ahzari said...

I am pleased to visit and read the article above, I wait for you to visit my blog and will thank you!