Tuesday, December 14, 2010

Ex-SMPT 95 Luncheon @Corus Hotel

Hi Korang,


Last Saturday, before pi PIKOM PC Fair kat KLCC ktorg berhang-out kat Corus Hotel. Dekat je dengan KLCC kan. Bukan apa pun, ex-schoolmate ajak jumpa. Aku nie sekolah kat JB dulu but now majoriti dah migrate ke KL, so ktorg plan nak jumpa suka-suka lah nie. Ahli mesyuarat tingkap tak ramai mana pun 14 org termasuk spouse.




Banker kira duit.

Ntah apa yang di umpat tu kan

Makan,makan dan makan


Eventho aku yang tukang cari tempat nak berjimba nie, aku jugak lah yang sampai lambat. Sebab apa? Bangun lambat hehehhehe.. Seronok betul jumpa balik diorg, walaupun diorg nie bukan dari kelas aku but still good frens. Aku kan famous dulu kat sekolah. Ramai jugak yang keje gomen, senang masa depan diorg kata. Bila diorg tanya aku keje ape? Aku terus jawab buat kilang cat. Terkekek2 diorg nie gelak. Sebab tak percaya. Bila dah explain barulah diorg paham.


Variety of Salad

Ada sushi dan tempura kan.

 
So sambil borak2, sambil makan2, sambil mengumpat2, sambil story2 skandal lama kann. Tak ke seronok. Maklumlah lebih berbelas tahun tak jumpa kan.


Yang anak2 plak, ada special corner kat sini. Memacam aktiviti untuk kids yang pihak hotel sediakan, main sand art, clowns buat balloon, tengok kartun screen beso. Itu yang mak2 budak ni tak risau coz anak2 ada aktiviti sendiri.




All Of Us, Ex-SMPT 95

Ada satu member aku nie, tau aku suke –suki menulis kan, so terus je dia offer aku tulis column kat majalah dia. Dia tu editor kat mana boleh cakap kan. Aku dengan sesungguh hati terus mengconfirmkan diri kan. Tambah rezeki aku sket. Alhamdulillah.

Dapat goodies jugak


Best jugak berweekend brunch kat sini, cozy je. Totally sesuai untuk gelak terlambak2 kan. Makanan sedap jugak. Yang penting, ada sushi dan tempura tau. Harga plak, RM36.80 for adult. Kids plak ½ of that price.

P/s : malas nak buat hotel food review.. maybe jap lagi kot.

5 comments :

aZLiNa aZiZ said...

Sushi dan variety of salad tu membangkitkan keinginan nak makan. hahaha. Sememangnya dah masuk waktu makan pun :p

Seronok jumpa kawan lama, macam2 boleh cerita. Dan paling penting, rezeki di mana2. Tahniah. Murah rezeki CLP.

h4ni3 said...

wahh.. bereunion kat hotel tu
mantaplah!
budak2 skolah aku sume kedekut.. takmo punye reunion kat hotel. hahaha

MAMASYAZA said...

ari tu masa akak g kl, stay kat situ gak, tpi anak2 akak komen, food kat situ tak sedap kalo dibandingkan dgn kat quality. depa prefer stay kat quality, pasal jln kaki je g sogo..hehehe

isabelle said...

bestnya...
dlm ramai2 tu sapa yg dah byk perubahan?

Liza said...

dekat dah dgn opis liza tu, nanti ada masa nak gak try