Thursday, December 2, 2010

Giant Teddies at Mid Valley.

Hi Korang,


Korang mesti suka teddy bear kan? Especially girls kan. Tak kira lah anak dara ke, mak dara ke, anak mak ke semua mesti suka kan.
Ktorg pun tak ketinggalan jugak tau. Ktorg ? Yelah aku dengan mrBig pun minat jugak. Walaupun teddy2 nie nampak cam keperempuan tapi dia still suka.

 
La tak caya? Nah korang tengok nie.

Comel kan.

Ni dia cakap, ada orang yang besau daripada dia.

Hah, betul kan apa aku cakap? Dia suke betul teddy2 yang giant ni. Siap dia cakap nak cari giant teddy ni 2-3 ekor letak kat hall umah. Then boleh campak je trus sofa yang asyik duduk ke tenggelam separuh bontot tuh.




Sempat jugak bergambo dengan santarina & princess yang bagi ktorg sweets yang banyak


Anyway, ktorg bercamwhore di lobby Mid Valley semalam before premiere screening of Narnia. Walaupun deman2 but bila time bergambo hilang rasa deman semua.

9 comments :

h4ni3 said...

ko songlap tak bawak balik sekor?
hehehe

isabelle said...

tapi kau tetap suka teddybear yg tak berapa besar tu kan? hehehe

Tee said...

Wah...wah.. sunggoh best untuk di peluk....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..comel suungguh korang berdua ni bergambar dengan encik teddy :)

Salmia said...

comelnya teddies tu!
curik bwak balik tak boleh ke?

A.D.A.M. said...

Best kan teddy bear besar tu. suka!! :D

aZLiNa aZiZ said...

Kak, boleh senyum2 lagi tu. :D

p/s: malangnya, saya tak berapa suka teddi2 ni. Suka tengok dari jauh je ;p

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... sempat lagi amik gambor yang bear yea.... saper lalu kat situ sure nak posing maut punye kan....

akmafaizal said...

besornye teddy bear tuh...