Tuesday, January 4, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

Hi Korang,


Sapa suka makan? Aku


Sapa suka tengok Amazing Race ? Aku


So sapa suka makan + join Amazing Race ? Of Courselah aku kan.

Gila korang, sapa yang tak suka makan kan. Tengok je saiz aku confirm2 kaki makan itu belum tengok MrBig yang lagi kuat makan. Betul tak?


La bukan apa Nuffnang ada anjurkan event ala2 Amazing Race tapi version makanan punya. Ermm seharusnya menarik event nie, yelah pasal makan kan. Mesti dapat makan variety makanan yang diorg dah sediakan.

Kat mana? Hah kat sini lah.


Date: 15 January 2011 (Saturday)

Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur

Time: 8am-7pm (all participants must register before 9am)


Sebab apa aku nak join event nie?
Aku nak buktikan kat orang ramai bahawa aku nie memang seorang yang kuat makan. Tak kiralah ala jua jenis makan, mesti aku bedal. Lagi yang aku suka lagi banyaklah yang aku boleh bedal. Sebab tu kalau boleh aku nak t'shirt size XXL so bolehlah aku sumbatkan perut aku yang comel nie kan.  hehehhe. Kalau boleh dapat team up dengan Shahrol, Daydeck dan Hamzah Ian pun not bad jugak kan.


Hah, hadiah-hadiahnya sesangat menarik okeh, meh sini baca:

2 HADIAH UTAMA
Tempat Pertama : Melancong ke Hong kong 3 hari 2 malam dihotel 5 bintang ( 4 orang satu pasukan) bernilai RM10,000 dan 1 Smartphone percuma setiap seorang.
Tempat kedua : 4 x Smartphone Percuma - Setiap 1 seorang pemenang dalam kumpulan.
Tak menang pun dapat googie beg dari Maxis.


Tapi yang penting :-

Pertandingan ini juga akan melibatkan kepandaian para peserta menggunakan aplikasi dalam iPhone4 dan juga kepekaan peserta penggunaan FINDER301 dan juga melibatkan penggunaan Broadband Wireless dari Maxis..wei payah nie. Tak pasal2 aku kena start training dari sekarang nie. Korang pinjam IPhone 4 jap ek.

Nak join jugak, check it out kat sini tau.




21 comments :

- zuriey - said...

semua dah pilih geng ni..sapa nak geng dgn saya..huhu

daydeck86 said...

cayalah CLP semoga kita semua ada luck

hakimfaridzul said...

all the best kak lily!

Jard The Great said...

aku? hehehehe

JAI said...

Ciklily..gua dah bergabung dengan Eyriqazz, Bean & Kakina...try hamzah dia tengah carik orang tuhh..

Nia said...

wah,..kalau dpt msti best kan

kak ina kl (1) said...

good luck babeee

che armster said...

gud luck cik lily :)

kak ina kl (1) said...

good luck lily...tentu best kalau ramai tali barut masuk nanti

CikLilyPutih said...

@zuriey
ala belom confirm lagi dpt satu team ke tak kan

CikLilyPutih said...

@deck
memintak dpt satu team

CikLilyPutih said...

@hakim
join tak nanti ek

CikLilyPutih said...

@jard
apsal x ckp awal2 but x confirm lagi lah

CikLilyPutih said...

@jai
oh diam2 ek, tinggalkan aku huhuhh

CikLilyPutih said...

@Nia
mintak2 la dapat kan

CikLilyPutih said...

@che arm
la masuk jugak kan

CikLilyPutih said...

@k ina
jeles betul lah

hazman aka species1980 said...

whoaa... sume dah ada team sendiri nie.... aku nak partner ngan saper nei....

░♥si lampu neon♥░ said...

NAK MASUK = )


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK#
# CARA HACK HTML KOD BLOG ORANG#
# KENNY ROGERS ROASTERS JAYA JUSCO MAHKOTA CHERAS#
# CARA BUAT AUTO HIDE MENU#
# QQ RINGS DONUT !#

CikLilyPutih said...

@hazman
ala belum confirm lagi dapat team yg sama kan.. cuba je nasib nie

CikLilyPutih said...

@si lampun neon
hah masuk cepat