Saturday, June 4, 2011

Sepanjang May 2011 - Sangat Penat

Hi Korang,

Macamana aku boleh terlambat update pasal summary keje berblogging aku untuk bulan May ni kan. Yelah keje banyak plak dah hujung2 bulan ni kan.


Ya Allah, memang hectic betul. Memacam benda jadi. Bebanan kerja yang tak berapa busy sangat tapi aktiviti bersosial pun makin hebat. Uishk tak terkata lah. Korang check it out ni.

Event
First time dapat main roller skating kat The Wheels dengan Gplus member. Best sungguh. Then dapat jugak pi Selangorlicious Beach Party jugak kat Sepang Gold Coast. Then dapat invitation pi Maybeline event. Ada lagi dapat pi Closing Ceremony 100 Women jugak.Dapat ikut press conference untuk Tourism Selangor Photo Carnival,  Last but not least dapat HyppTV party gak tau.

Premiere Screening
Bulan ni dapat 3 je tiket wayang free iaitu Priest but tak sempat nak pi tengok. Kemudian dapat citer Paul dari TimeOutKL dan juga dapat lagi tengok 3D screening Pirate of Carribean.

Outing
Dapat join flash mob kat Sunway Lagoon, ada Bloggers Day Out pi tengok Nur Kasih tau. Then ada family photoshoot kat Putrajaya.

Skills
Sibuk mereview2 product yang diorg nie hantar. Ermm memacam jugak aku belajar. Memasak pun kurang sket bulan coz mr Big nak makan yang simple2 je lah.

Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya. Walaupun letih cam ne pun aku mesti buat jugak sebab keseronokan yang di rasai tu kan..


Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan May ni. Yang penting muhasabah diri okeh.
 
Hopefully bulan June lagi best lah hendaknya ek.. Oklah nak layan Nothing Hill dulu.. Choas...

8 comments :

Taufan Bin Ribut said...

saye suke ayat akak yg last tu..berblog bukan sebab duit dan trafik ^_&

Entri terkini : yeah!!!akhirnye siap gak banner baru aku ^_^

J.M.R said...

wah, cik lili sgt aktif ye..bln jun, kalo ada tiket lelebih, pas le ke sini lg..hehhee

KiD said...

waaaahh.. summary untuk bulan may ek.. gud.. gud...
Kenduri KFC!!

hanani said...

seronoknya. Macamana nak jadi ahli gplus? :)

Jom baca ni :Pahala Isteri..

CikLilyPutih said...

@taufan
betul tu takut frust je nanti kan

CikLilyPutih said...

@JMR
kalau ado confirm kasi punya

CikLilyPutih said...

@kid
ala ko pun masyuk kan dgn sponsored post

CikLilyPutih said...

@hanani
ala apply je kat nuff website