Thursday, June 2, 2011

Leka Layan DVD Baik Punya

Hi Korang,

Dah 2 minggu dvd ni sampai kat umah but aku still tak de masa nak tengok. So now tengah ada masa coz dah boring sangat tengok tv. Bukak lah dvd ni. Memang baik punya lah. Nak tau dvd apa?

Ermm nie lah...


Apa macam baik tak? Memang lah baik okeh. Memacam info yang kita boleh mengenai EXORA nie. Sebenarnya dvd ini adalah hasil daripada EXORA test drive event bulan april hari tuh. Alah yang aku dengan Mr Big pegi tu lah. Meh sini baca kat sini.

Yea yea ooo kan..

Kena interview

Memang enjoy sangat hari tuh, memacam benda yang aku  baru tahu mengenai EXORA ni. Walaupun dapat test drive sekejap je tapi pengalamannya memang cukup berbaloi lah. Tengoklah gambo2 tu kan.

Anyway thank you again Proton.

2 comments :

KiD said...

fuiyoooo!!! glemer wooo korang

Tips Earning ChurpChurp yang Mudah | Dapat Adverto...

sW33tdARLiNG said...

oohh dapat DVD pulak lepas tu erkk..? bestnyaaa