Tuesday, June 14, 2011

Jemputan ke Pratonton 321 Cinta

Hi Korang,

Ermm malam ni dapat invitation pi tengok citer 3 2 1 Cinta tau. Alah yang ada Diana Amir jadi tomboy tuh. Tak caye, check it out:-


Hah aku tak tipu kan. Aku rasa inilah first time aku menang movie contest citer melayu ok. Tapi apakan daya, tak sampai hajat aku nak pi tengok sebab keje melambak plak hari ni kan. Dateline esok.  Lagipun mr Big bukan kaki movie citer melayu.


Tapi tak per aku dah sub kan ticket aku nie kat Hazman. Yelah dia yang bagitau aku pasal contest ni kan. Tapi dia plak yang tak dapat. So better rasanya aku bagi dia daripada orang lain. Tak gitu kan.

Anyway Hazman, aku harap ko enjoylah malam ni ye. Mesti dapatlah amik gambo dengan Diana Amir kan.. hehehehhe. By the way, segala details aku ko jangan bagitau orang lain plak kan..

Anyway thank you Metrowealth kerana sudi menjemput aku.

4 comments :

Sharinginfoz said...

macam mana ya dapat, nak juga pi tengok citer melayu free ni..

kak ina kl said...

wah bestnya

KiD said...

laaa.. apesal kasi kat abang aku? hahahhaa.. kasi laa aku.. hahaha
Income dari Nuffnang selepas Subuh!

hazman aka species1980 said...

Memang time kasih la bebanyak yea....HADIAH ko nanti aku akan kasi kalu kita jumpe next event yea...