Tuesday, June 7, 2011

Invitation to Dylan Dog: Dead of Night Premiere Screening

Hi Korang,

Malam nie aku dapat lagi free movie invitation dari Nuffnang.



Tapi aku x sempat nak pi coz baru je balik dari Smurf Day event. Nasib baik ada anak ikan boleh jadi wakil tolong amikkan ticket dan jadi tukang tengok citer nie kan.

Thank you tau..

By the way, mintak tolong korang untuk aku ek.. The Cutest Thing nie. Memang sangat cute ok muka aku tau..

Click kat sini :

http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23394425?ogn=facebook


Itu je.. terima kasih sekali lagi..

1 comment :

KiD said...

penat aku nak gi sanja.. kasi abang aku aje lah pegi (padahal dia yang dapat.. ekekeke)
Semak Bil Elektrik Baru Anda!!

oooppp... tolong vote ko