Wednesday, June 15, 2011

Masyuk!! Rezeki dari Exabytes

Hi Korang,

Perasan tak aku ada masuk satu contest yang Exabytes buat. Ermm lama tak lama jugak lah. Bulan lepas kot.

Tup-tup ada orang wish congrats plak kat aku. Aku tak perasan until aku dapat email ni dair Exabytes ni.


hehehehehe tersenyum sekejap dibuatnya. Memang tak sangka boleh menanglah. Seminggu lepas tu, hadiah pun sampai.


Tadaa.. Hagen Dazs RM Voucher.. hehhehehe


Ermm bilalah nak pi makan ice-cream Haagen Dazs ni ek. Weekend ni busy plak ada event lagi. Nantilah fikir dulu.

Terima kasih Exabytes.

7 comments :

Sharinginfoz said...

seronoknya....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..syok bleh makan aiskrem mahal :)

Darkbatman said...

muraaahhh rezeki.. tahniahh! tp cmne nk join 2?

Anonymous said...

www.ciklilyputih.com is my favorite website now!
[url=http://www.buzzfeed.com/ufcfan/how-to-download-from-youtube-1aqh]how to download from youtube[/url]

KiD said...

hahaaa... aku terlupa dan takde idea lak nak buat entry tu.. hehehe.. payment exabytes dah dapat?
BE Nuffnang ke 9 tahun 2011

hazman aka species1980 said...

whoaa....best la memang murah betul la rezeki ko yea..

hazman aka species1980 said...

whoaa....best la memang murah betul la rezeki ko yea..