Sunday, June 26, 2011

Sunday Post : Breakfast With Perdana Menteri, Dato Seri Najib Razak

Hi Korang,

Jangan kata aku nak show off plak kan but inilah hakikatnya. Aku dengan Mr Big dapat invitation lagi untuk meet and greet our PM kan. Dulu dapat hi-tea dengan PM, kali ni dapat breakfast plak kan.

Simple je invitationnya thru email je..


Hah, semalam dah pi amik t-shirt pun. Yelah kalau tak pakai baju yang diorg dah siapkan tak boleh masuk. Invitation nie untuk 200 orang je. Ntah cam ne ktorg berdua ni terpilih lagi.

Korang, nak pesan apa2 tak kat PM, aku boleh sampaikan tau..

Hehehehe jangan jeles tau..

Happy Sunday Everyone...

6 comments :

SyUhAdA said...

wah..besnye..
xde pape nk smpaikan pon..

- zuriey - said...

amboi..cam vvip dah akak..kem salam 1malaysia ye kat pm

Sharinginfoz said...

Jangan lupa share ya

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestnya, kirim salam cukup le...hehehehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa...nanti leh kasi update yea...kalau tak silap si jejai pun dapat invitation nie

zmah said...

Tahniah kepada yang berjaya mendapat jemputan.