Monday, June 27, 2011

Tekan 'LIKE' Boleh Redeem Freebies

Hi Korang,

Tengah sibuk berblogwalking aku terpandang GNC punya fanpage. Ye nie lah


Dapat freebies wei, betul aku tak tipu. Korang tekan je 'LIKE' kat GNC fanpage ni boleh terus je redeem hadiah. Nanti korang boleh pilih nak redeem apa yang korang suka lah. Kemudian mention je korang nak collect freebies ni kat outlet mana yang kroang suka. Cam aku hari tuh ktorg collect kat KLCC.

GNC tote bag

GNC Sling Bag.

Cam aku, aku redeem tote bag dan sling bag untuk mr Big. Comey kan.

Hah apa lagi baik cecepat korang 'LIKE' webpage GNC ni sebab ianya limited to 5000 click je tau. Bagus beg2 nie, senang nak pi travel memana bawak kan.

Cepat tau..

7 comments :

- zuriey - said...

akak dapat x invitation blogger sport carnival?

KiD said...

cayalah.. aku pun nak gak laaa.. sebab aku pun pakai produk GNC.. hehhe
Blogger Paling Muda Ke Office Nuffnang Menang TIKE...

mrs adam said...

ala..saya redeem sling bag merah.nyesal tak mintak tote bag tu.huhu

Nana said...

heheh dah redeem juga kat klcc

Sharinginfoz said...

apa lagi pakat2 redeem

InaAchik said...

kite beli baju kain cotton tu kat stall stall kat care4 wangsa maju. byk kat situ...

hazman aka species1980 said...

alaaa.....dah terlepas la pulak...dah lebih 5k fan dia...