Friday, June 17, 2011

Dapat Hadiah Comel Dari Mama Zharfan

Hi Korang,

Ingat lagi tak aku ada penah join tiny giveaway dari Mama Zharfan? Ermm terlucky dan menang jugak dalam giveway tu. So semalam sampai jugak hadiah comel yang di janjikan



Ermm aku suruh dia post kat alamat office. Itu yang kena padam semua tu kan. Aku jarang pi tengok mailbox kat umah aku, susah sket sebab kena lalu kat parking motor lah. Sempit. Selalunya mr Big yang tengok surat.

Nak tengok dalamnya tak? jom lah.


Ermm sweet kan. Comel2 dan colourful gift yang aku dapat. Sampai bebudak kat opis aku  ni nak jugaklah kan.

Tapi aku suka yang ini


Sebab senang nak bawak pi memana. Tak kiralah naik kapalterbang ke dalam keretapi ke dalam kereta pun kan.

So thank you to Mama Zharfan. Walaupun kecik but I really appreciate tau.. Tapi tak leh lawan Eyriqazz lah yang baru je menang Ipad2 kan.. Nyampah  + Jeles okeh... hahahahahahha


Happy Weekend Korang..

8 comments :

Eyriqazz said...

tahniah cik lily...jgn lupa datang next week..happening skit..cuma minta maaf byk2la..rumah saya kecik....kalau kurang selesa...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rezeki orang kata jangan ditolak :) best :)

Mama Zharfan said...

besh kan eyriqazz tu menang ipda --me pun jeles hehhe

♥MAMASYAZA♥ said...

banyaknye dpt...bestnye

mizzkechique said...

semua nmpk cute...

KiD said...

yeahhooo!! rezeki hadiah comel2 yea cik lily.. serious cute.. ermm.. bab encik eyriqazz tu.. aissshhh.. jelesssssssssssssssss!!!!! muahaahhahah
Bocok untuk Anak

J.M.R said...

comel2 barang tu..heheheh

hazman aka species1980 said...

whoaaa....dari QATAR AIRLINES yea....ade rezeki aku kasi dari MASkargo or MAS punye yea...