Friday, June 24, 2011

Gempak ! Suasana Stadium Malawati Sebelum Final Maharaja Lawak

Hi Korang,

Hari nie terlambat update sket. Tulah gara2 pi Shah alam tadi untuk collect ticket Maharaja Lawak final malam ni kan.

So inilah tiketnya.



Macamana boleh dapat kan?

Oh sebab mr Big register kat AstroLife hari tuh. Then semalam dapat sms suruh pi collect kan. Itu yang aku pi  amik tuh.


Mak datuk ramai betul orang beratur untuk amik tiket kan. Proces collection cepat je. Bagi nama korang, tunjukkan bil astro then dapatlah tiket.



Tapi yang beratur panjang tu diaorang tunggu tiket free. Mana ada lah. Kalau ada pun lepas pukul 5pm. Itu pun balance orang yang tak collect untuk AstroLife. Ada jugak yang rasa hampa dan kecewa. Yelah sapa suruh tak register kan. Mana boleh pergi serbu cam tuh.



Yang best tuh, ada gerai jual baju2 finalist Maharaja Lawak. Aku suka baju Sepah cantik betul merah menyala. T-shirt Jambu pun not bad jugak. Pink..

So tak de apa hal, ktorg adalah kat Stadium Malawati Shah Alam malam ni. Aku suka Sepah, maklumlah orang Johor kan. Mr Big suka Jambu sebab muka legend hati cute...

So korang sokong siapa ek?




10 comments:

Kancilbiru said...

cik lily nanti update eh, kami kena kerja ini malam...caitts...

mizzkechique said...

sokong org kg sy...sepah!!!

Anonymous. said...

Jozan!

:)

aimaniman said...

mama aimaniman tetap kata jozan ML, Sepah 2nd, nabil 3rd.. jambu 4th... bukan apa cuma sbb lawak dia orang ada klas n menggelikan hati ... tapi frust aa x dapat p stadium cuma nengok kat tv je aaa sbb ada baby, x kan nak bawa baby Dayah kat manusia ramai2 tu, nanti suara Jozan x dengra, dengar suara baby plak...ish ish..

makdara TERdiva said...

ai pun sokong jambu..sebab muka cute hati legend..eh!

hazman aka species1980 said...

SEPAH dan JOZAN pilihan hati saya....

♥MAMASYAZA♥ said...

SEPAHHHHH....!!!!!

KiD said...

gua pilih jozan...
Fabulous Friday #2 | ShaKiddo

JMR said...

jozan!!!

saya bukan tomato said...

wahhhh kami tgk youtube je T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails