Saturday, June 11, 2011

Show Malam Tadi - Superb

Hi Korang,

Belum ada mood nak menulis lagi. Penat semalam tak abis lagi. So some shoot yang sempat di amik.

 I need a heroes.. Macho cam nie sape tak nak kan

Macam tengok show kat Vegas kan..

Actually ktorg dapat amik shoot 500 snap. Itu yang sampai lenguh2 tangan Mr Big, siap boleh tukar2 shift amik gambo kan. Sekarang ni dalam process editing. Ermm boleh berdarah mata dibuatnya.


Bt the way, these ladies are rocksss...

Ok lah nak sambung buat keje rumah dulu. Malam nanti ada event lagi nak cover.

Tup-tup rasa cam celebrity plak lah... hahahaha

Have a great weekend tau..

5 comments :

KiD said...

selamat hujung minggu gak.. korang baik wat cam aku untuk weekend Hari Mengemas Rumah | Minor Overhaul

Shemah said...

Lily!! :) Cantik gambar kitorang!! I LIKE!! :) Hahaha you mmg celebrity lah Lily.. selamba je masuk backstage nak jumpa cast and crew kan?? LOL!

hazman aka species1980 said...

uishh..... ruginya aku tak pegi event menarik cenggini....

abdullah gazali said...

caya lah !!!

Bella Enveeus said...

eh.. eh baru perasan ada pic ni.. :) ladies yang terbaik lah! hehe.. ooh topless guys *drool*.. yg ke-3 dr belakang (from right) itu adalah comel.. ekekeke