Sunday, May 27, 2012

Pemenang Giveaway Dah Lah Panas, Pekat Plak Tuh


Hi Korang,

Aku memang ada buat small giveaway hari tuh. Alah suke2 je. Ingatkan tak de sambutan, hah ko ramai plak yang suka mengomen kat entry aku tuh.

gambo cilok kat google ye

Jawapannya ialah DODOL.

So aku dah pilih pemenang berdasarkan jawapan yang betul dan tepat.


1 .     Ummiarissa

 2.       KancilBiru

 3.       ElissMie

 4.       HazmanFadzil

 5.       Anonymous – Erra. 
          K Lily tau awak selalu komen kat blog K lily ni.

 6.       Myra Jay



Korang yang menang,
Sila komen kat entry ni dan tinggalkan nama, email address ye untuk senang aku hubungi cam ne nak bagi hadiah.Maybe yang senang jumpa aku kasi produk dan yang jauh aku bank-in something untuk korang ye.

Hah, komen cepat tau.

Hadiah akan di settlekan secepat mungkin bila korang forward semua details kat aku ek tapi korang kena bersabar sket semua faham-faham jelah weekdays aku busy dgn event so on weekends baru leh buat keje-keje  penghantaran hadiah ni kan.

Congrats korang!

Dan pada sape yang tak menang tuh, jangan putus asa sebab aku akan sentiasa buat giveaway cam nie. Aku tak akan publish secara besar-besaran pun sebab aku nak bagi hadiah ini eksklusif untuk pembaca setia blog aku je. So pada sape yang tak follow aku alamak rugi lah kan. Kahkahakhakha

Ada berita baik untuk blogger pompuan, aku akan ada hi tea party untuk korang. So pasa sesiapa yang nak join party aku ni sila tunggu entry selanjutnya ye.





6 comments:

YaNa Yassin said...

Tahniah pemenang,.. :)

#nak jugak join party2 niee.

KiD said...

alaaaa... jawapan dah betul. lambat jer. hehe. tahniah semua!

hazman aka species1980 said...

hurmmm..... blogger pompuan memang untung laa.... huhuhu

Nurul Akmal said...

tahniah buat semua... :-)

Anonymous said...

waaa x sangka menang.. hehehe
email address : zahira.juhari@gmail.com

-Erra-

ummiarissa said...

saya rasa dah tinggalkan e-mail tapi tak de respon lagi...

ummiarissa10@gmail.com

terima kasih...takut melepas dapat hadiah he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails