Tuesday, May 1, 2012

Selamat Berehat Blogger

Hi Korang,

Ermm dapat cuti satu hari ni sempena dengan Hari Pekerja kan. Yelah dah nama pun pekerja so haruslah pekerja berehat.



Eh, blogger pun pekerja jugak. Yelah tulis2 tu bukan kerja ke. Jadi aku sebagai pekerja dan blogger haruslah berehat 2 kali ganda kan kahkahakhakhakah

Berehat dengan erti kata lain, rehat2 di rumah ye bukan pi shopping abiskan duit. hkahakhaka

Tapi bagi blogger yang kejar traffic ni tiada rehat bagimu lah ye...

So longgggg...

CLP notes : Sebenarnya tak nak kuar umah sebab rambut I dah macam amoi jual sayur kat pasar huhuhuhu






4 comments:

Outdoor Furniture said...

Saya benar-benar mahu penulis blog, tetapi saya tidak tahu jika ia selamat atau tidak? Adakah ia seperti twitter atau facebook? Saya suka mahu blog untuk menunjukkan keluarga, rakan-rakan, dan orang lain tips dan kemas kini hidup saya. Tetapi kini perkara-perkara peribadi.

KiD said...

saya tak cuti.. saya tak berehat.. amri kita bekerja.. eh silap. bershopping..

hazman aka species1980 said...

Hurmmm... aku dah dua ari tak baca blog kengkawan...arinie baru kesempatan.. .hahahaha

Nurul Akmal said...

selamat bercuti akak comel.. terlambat ucap la.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails