Saturday, May 12, 2012

Vote For Cik Lily Putih In Nuffnang – Fave Makan-Makan Expert @DiGi WWWOW Awards

Hi Korang,

Nak ikutkan aku bukan lah expert sangat bab makan2 ni. Sekadar makan untuk mengalas perut jadi lah kan. Tapi aku suka makan makanan yang pelik dan unik sket macam oyster,clamp, abalone, unagi alah segala jenis makanan yang orang2 sekeliling aku tak nak makan. 



Aku pun dengan gatal tangannya mengclick submit entry dalam kategori Nuffnang - Fave Makan-Makan Expert. Aku pertaruhkan arabian food. Makanan Timur Tengah masa aku pi makan hari tuh kat Safa Restaurant Ampang.


So terpulanglah kat korang untuk vote aku ek. Aku tak kisah sangat dah tercalon pun dah cukup baik. So ranking aku quite high jugak tapi tak leh nak challenge food blogger yang lelain kan.

Meh tekan butang vote kat sini ye




Kalau ada rezeki tak kemana ye tak.. All the best kepada semua yang bertanding dalam kategori Nuffnang- Fave Makan-Makan Expert di DiGi WWWOW Awards nie ye.


CLP notes : Alah sesaje je masuk, ikut2 blogger lain kan hehehhehe






4 comments:

Marya Yusof said...

Ok, done voting! :)

Sharidawati Shahrudin said...

ok m vote is coming....

Sharidawati Shahrudin said...

ok sha dah undi cik lily !!!! al the best !!!

bila2 free tlg vote utk sha sama blh? hehehhehe

Nurul Akmal said...

dah vote.. Good luck akak.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails