Friday, May 25, 2012

‘My Favourite Animal Pal in Madagascar 3: Europe‘s Most Wanted’.

Hi Korang,

Citer favourite kitaorang dah ada balik kat wayang lah. Yang lain dah tak bukan MADAGASCAR 3 : Europe’s Most Wanted.

Kali mereka ni masih berjuang untuk kembali ke tempat asal mereka Central Park, New York dan cara terbaik bagi mereka ialah dengan mengembara bersama Circus tapi styleMadagaascar.

Dalam bebanyak karektor dalam Madagascar ni, aku paling suka sekali ialah :


GLORIA

Meh aku citer sket pasal Gloria ni. Bagi aku dia ni merupakan seekor hippo betina (badak sumbu) yang sangat pandai menari di dalam air. Satu-satunya bunga penyeri kepada Alex, Marty dan Melman.

Kenapa GLORIA ?



  1. Gorgeous Hippo
Gloria ni sangat sweet, manja dan seksi. Walaupun dia tu besar macam mana pun dia tetap bahawa dia tetap vogue dan gorgeous hippo



  1. Good in technical things
Nampak je macam lemah lembut tapi hakikatnya Gloria ni terrer bab-bab teknikal ni termasuklah cara-cara nak menyelamatkan diri dia dan kengkawannya. Jalan atas wire tergantung pun boleh tau.





  1. Take Care With Her Friends
Gloria sangat sayangkan kengkawannya. Walau macam mana susah sekali pun dia akan tetap cuba membantu kengkawanya terutamanya Melman.



Sebab itu aku suka sangat kat Gloria ni. Semua ciri-ciri ada kat aku ni. Maklumlah sesama badan besar kan.Hehehehehee


Tak lama lagi keluarlah filem MADAGASCAR 3 : Europe’s Most Wanted di pawagan seluruh Malaysia. 

Memintaklah dapat pi beli tiket kan. Selalunya citer-citer cam nie memang hot di pawagam. Citer kanak-kanak tapi orang tua suka tengok sebab kelakar sangat.


2 comments:

Ma'am IEDA said...

Huhuuu dah plan nak bawak diorang pegi tengok. Tp x dapat pegi la pulak. Xperlah, suruh Mr papa jer lah bawak diorang. Mama tak leh 'kluar' umah dah masa ni..

hazman aka species1980 said...

mesti bantai gelak kuat2x kan.. citer kartun nie kalau tengok 3D memang best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails